Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ο Αναστασιάδης ανήκει στην εποχή των στημένων!



Η διοίκηση του ΠΑΟΚ απογοητευμένη από τις ικανότητές της υποτάχθηκε στην λαϊκή απαίτηση. Πιο λαϊκή δεν γινόταν! Επίσης, πώς δείχνετε εμπιστοσύνη σε "διαλόγους" όταν οι προπονήσεις δεν είναι ανοιχτές;




Η πιο "cult" μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για να εφαρμόσει τις παρωχημένες αντιλήψεις του. Την περίοδο 2014/2015 τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

Οι διάσημοι στην Ευρώπη Μαντούρο (La Liga), Ιτάνζ (Μουντιάλ), Βίτορ (Μπενφίκα), Ρατς (Τσάμπιονς Λιγκ) δεν συγκρίνονται με τους άγνωστους παίκτες του "παλιού" ΠΑΟΚ, της μιζέριας και των γκρίζων ελληνικών πρωταθλημάτων. 

Ο ιδιάζων χαρακτήρας του Αναστασιάδη δεν ταιριάζει με το σύγχρονο ποδόσφαιρο και τις παραστάσεις των παραπάνω παικτών.





Η ιστορία γράφεται πάντοτε από τον δυνατό. Η αδιαφάνεια στον ΠΑΟΚ επισφραγίζεται από τις "κλειστές" προπονήσεις. Έτσι, ο υπεύθυνος επικοινωνίας περνάει τις πληροφορίες που θέλει, που δεν πρέπει να θίξουν με τίποτα τον προπονητή. Στον τσακωμό Αναστασιάδη - Βίτορ, Τζαβέλλα πιστεύω ότι παραλείφθηκαν ολόκληρες προτάσεις. 

Στην περίπτωση που ειπώθηκε η φράση του Αναστασιάδη "Γι' αυτό ήσασταν έτσι πέρσι;" το σχόλιο είναι το εξής. Το περσινό ρόστερ έφτασε στο απόγειο των δυνατοτήτων του και άντεξε μέσα από κακό προγραμματισμό. Ο Παοκτής Νάτχο του χειμώνα και ο Νάτχο της Τσσκα το καλοκαίρι προβάλλει το ταβάνι του Σαββίδη. Ισόβια Ολυμπιακός...



Ας δούμε και την σεζόν 13/14 του Αναστασιάδη. Παραμονή του Πλατανιά στην Superleague με δανεικούς του Ολυμπιακού (παράρτημα) και δυο στημένα (ΑΕΛ Καλλονή και τελευταία αγωνιστική με Πανιώνιο). 



Υ.Γ. Οι προπονήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι "ανοιχτές" στον κόσμο. Οι τακτικές της πρωταθλήτριας Ισπανίας δεν αποκρύπτονται σε αντίθεση με το υπερθέαμα της Τούμπας και της Μεσημβρίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου