Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Γκαγιά| Ο νέος "Μπερνάτ" στο προσκήνιο! Αφιέρωμα




Η Βαλένθια πούλησε τον Μπερνάτ έχοντας συναίσθηση των δυνατοτήτων της. Το ανερχόμενο αστέρι των νυχτερίδων λέγεται Χοσέ Γκαγιά (Jose Gaya) και θα καλύψει επάξια την κενή θέση!



Με βάση τις πρώτες του εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα (2014/2015), ο Γκαγιά θα μπορούσε να θεωρηθεί φαινόμενο. Παίζει στο Μεστάγια σαν να είναι από χρόνια γνώριμος, σε τέτοιο βαθμό που σε συγκλονίζει. Ίχνος άγχους!

Διαθέτει όλα τα στοιχεία που χαρακτήριζαν και τον Μπερνάτ. Ταχύτητα, Ντρίμπλα, σύγκλιση προς το κέντρο (πολύ βασικό για επιθετικογενή ομάδα). Επίσης, ο νεαρός αριστερός μπακ (αριθμός 31) έχει πολύ όμορφη σέντρα προς την μεγάλη περιοχή. Τόσο με καμπύλη όσο και χωρίς, εξαιρετικός.

Επίσης, είναι "τσαμπουκάς" κάτι που δεν διακατείχε ο Χουάν Μπερνάτ (Juan Bernat). 

Αναμφίβολα, η Βαλένθια του Πίτερ Λιμ θα κερδίσει πολλά χρήματα και το επόμενο καλοκαίρι. Ο Γκαγιά αναμένεται να πάρει μεταγραφή, όπως και ο προκάτοχός του (10 εκατομμύρια ευρώ έδωσε η Μπάγερν Μονάχου).




Στην ίδια κατηγορία ικανών νεαρών μπακς ανήκει εκτός από τους Γκαγιά και Μπερνάτ, ο Αλμπέρτο Μορένο (Alberto Moreno) της Λίβερπουλ.




Η Βαλένθια είχε δημιουργήσει και τον σημερινό world - class παίκτη, Ζόρντι Άλμπα (Jordi Alba).



Buy Shirt?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου