Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Supercopa 2014| Ποινή δέκα αγωνιστικών στον Σιμεόνε!




Η συμπεριφορά του Τσόλο αναμένεται να τιμωρηθεί με παραδειγματικό τρόπο. Καταπάτησε δύο άρθρα του ισπανικού ποδοσφαίρου ενώ χτύπησε και τον τέταρτο διαιτητή! Βαριά η καμπάνα για τον Σιμεόνε.



Αρχικά, ο προπονητής της Ατλέτικο δεν αποχώρησε από το γήπεδο μετά την αποβολή του. Σύμφωνα με το άρθρο 114, έπρεπε να μην είναι παρών στη συνέχεια του παιχνιδιού, πράγμα που δεν τήρησε. 

Αποφάσισε να παρακολουθήσει το ματς από την κερκίδα ενώ μετά την λήξη εισέβαλε στο γήπεδο και συμμετείχε στους πανηγυρισμούς! Η ποινή που προβλέπεται ξεκινάει από 1 έως 3 αγωνιστικές.



Επίσης, το άρθρο 120 τονίζει πως πρέπει να επιβληθεί τιμωρία στον Σιμεόνε λόγω των παραπόνων του στον τέταρτο διαιτητή αλλά και στον Μπορμπαλάν. Η τιμωρία θα έχει διάρκεια από 2 αγωνιστικές που μπορούν να φτάσουν μέχρι και στις 4!



Τέλος, προβλέπονται δύο ή τρεις αγωνιστικές για τα χτυπήματα του Σιμεόνε στο κεφάλι του τέταρτου διαιτητή. Το φύλλο αγώνα έγραψε: "Χτύπησε με ανοιχτό το χέρι σε δυο περιπτώσεις".



Αν οι αγωνιστικές που θα επιβληθούν είναι λιγότερες από τέσσερις, τότε θα τις εκτίσει στα επόμενα Supercopa. Αντίθετα, η έκτιση της ποινής του ξεκινάει από την Δευτέρα, δηλαδή στα παιχνίδια της Πριμέρα Ντιβισιόν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου