Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Τσιώλης| Είναι αυτές δηλώσεις προπονητή...;



Μια "μαριονέτα" στον πάγκο της Σκόντα Ξάνθης! Η σεζόν 2014/2015 θα είναι πρωτοποριακή για τον χώρο του ποδοσφαίρου αφού ο προπονητής θα βρίσκεται στο γραφείο του προέδρου. Πού πήγε το παλικάρι του Θρασύβουλου;



Ένα από τα λίγα πράγματα που θα διηγείται ο έλληνας οπαδός στα γεράματά του είναι η συγκλονιστική απόδοσή του Θρασύβουλου στα παιχνίδια κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (2007 - 2008). 

Πίσω από το εξαιρετικό έργο βρισκόταν ο Σάκης Τσιώλης, που έμοιαζε σαν ήρωας μιας και μπόρεσε να αντισταθεί με "φτωχό" ρόστερ στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, η συνέχεια της ζωής του δεν ήταν η ανάλογη. Πλέον, έχει αποφασίσει να "γλύφει" τον Πανόπουλο και αυτό φάνηκε από την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Συγκεκριμένα, οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη ενόψει του ερχόμενου ελληνικού πρωταθλήματος (Superleague 2014/2015): "Μας ενδιαφέρει να παρουσιάσουμε ένα συνδυαστικό, γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Κάτι που εκφράζει και τον μεγαλομέτοχο".

......

......

......

Όποιος πει κάτι για "χαρτάκι" στην Ξάνθη, είναι κακόβουλος!





Η ανεξαρτησία της προσωπικότητάς του συμβαδίζει με αυτές των Μαρσέλο Μπιέλσα, Τσόλο Σιμεόνε, Φατίχ Τερίμ, Βάχιντ Χαλίλχοτζιτς και Λουίς Ενρίκε.



Με τρομπέτες ή "ρουκέτες" του χρόνου;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου