Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Πόρτο| Ανέτοιμη για το Τσάμπιονς Λιγκ 2014/2015...



Η Πόρτο των σούπερ μεταγραφών θέλει δουλειά στο χορτάρι. Η πρόκριση επί της Λιλ (3-0) δεν ήταν τόσο χαριτωμένη όσο προβάλλει το σκορ. Χρειάζεται οπωσδήποτε άλλη μία απόκτηση ποδοσφαιριστή.



Έλλειψη συγκέντρωσης και χημείας από την Πόρτο. Ο Ερέρα δεν δείχνει προσαρμοσμένος στο κλίμα της ομάδας παρά το ότι δεν είναι η πρώτη του χρονιά. Οι καλές του εμφανίσεις στο Μουντιάλ κρύβουν την αλήθεια για τον Ερέρα των δράκων.

Ο Νέβες δεν είναι ακόμη έτοιμος. Πολλές κακές πάσες όπως και ο μεξικανός. 



Η απουσία του Κουαρέσμα από το παιχνίδι του Ντραγκάο ήταν εμφανής. Είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας.

Όλιβερ Τόρες, Μπραχίμι και Κασεμίρο αποτελούν παίκτες - κλειδιά της ομάδας. Οι δυο πρώτοι κινούνται αριστερά, δεξιά και στο κέντρο με τον ισπανό να πλησιάζει περισσότερο στον Κασεμίρο για την διεύθυνση της ανάπτυξης. Ντρίμπλα και πολύ καλή συνεισφορά. 




Δείγματα της αλλαγής θέσεων εκ μέρους των Μπραχίμι και Όλιβερ Τόρες (τακτικές)







Μπραχίμι και Ερέρα μπορούν επίσης να αλλάξουν θέσεις




Ο Κασεμίρο είναι ο κόφτης που αναζητούσε η Πόρτο μετά από την πώληση του Φερνάντο. Δεν αφήνει ανάσα στον αντίπαλο, κόβει γρήγορα χωρίς να δώσει δικαιώματα. 

Με βάση την λογική, ο Όλιβερ θα περάσει στο κέντρο, ο Μπραχίμι αριστερά και ο Κουαρέσμα δεξιά. Η Πόρτο χρειάζεται μεταγραφή στη θέση δίπλα από τον Όλιβερ αφού Ερέρα, Νέβες και Εβάντρο δεν είναι οι κατάλληλοι.


Ο Όλιβερ μπορεί να παίξει και ως προωθημένος







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου