Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Αφιέρωμα| Ο Μουνίρ σέρνει την Μπαρτσελόνα!



Το όνομα του Μουνίρ δεν περιλαμβάνεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Κόντρα στη Λεόν διόρθωσε το λάθος. Το "27" ήρθε για να μείνει!





Η αποχώρηση του Ντεουλοφέου από την ομάδα, προκαλέσε ένα τεράστιο μυστήριο που καλυπτόταν από κάτι σαν επτασφράγιστο μυστικό. Οι υπομονετικοί ανακάλυψαν την αιτία. 

Το Μπαρτσελόνα 6-0 Λεόν είχε έναν ξεκάθαρο πρωταγωνιστή που θα αποτελέσει τον διάδοχο του νυν παίκτη της Σεβίλλης. Ο Μουνίρ (Munir El Haddadi) έπαιξε ένα ημίχρονο και τίμησε το σήμα της Μπαρτσελόνα σε κάθε του ανάσα.



Σκιαγράφηση και ικανότητες του Μουνίρ


Εκρηκτικότητα, σκοράρισμα και τελείωμα φάσεων, πάθος, στυλ ντίβας... Ταιριάζει στη Μπάρτσα! Επιπλέον, είναι πολυθεσίτης. Παίζει σαν αριστερό ή δεξί εξτρέμ καθώς και σαν επιθετικός. Πιθανώς αποτελεί τον κύριο λόγο που θα παραμείνει στο ρόστερ. Πολυεργαλείο και σούπερ ποιότητα.

Το έδειξε με τη Λεόν στο κύπελλο Γκαμπέρ αλλά και με το Ελσίνκι.

Το ταλέντο από το Μαρόκο έβαλε δύο γκολ σε ένα ημίχρονο, πράγμα ενδεικτικό της δίψας του. Το επίσημο site της Μπαρτσελόνα αλλά και ο Λουίς Ενρίκε χρειάζεται να κάνουν ένα κόπο παραπάνω. Να τον γράψουν στα μπλοκάκια της νέας περιόδου!

Επίσης, έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο τρεξίματος. Πολύ ανάλαφρος πάνω στο χορτάρι, κερδίζει περισσότερα μέτρα και φοβίζει πιο πολύ τους αντιπάλους του! Ο παίκτης με τον αριθμό "27" έχει πολύ λαμπρό μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι γεννημένος το 1995. 

Διαθέτει δύο εθνικότητες, την ισπανική και την μαροκινή. Η κλήση από τους άραβες δεν θα αργήσει να έρθει.

Επίσης, διακρίθηκαν οι Σαμπέρ (Sergi Samper) και Σάντρο (Sandro Ramirez). Όπως και ο Μουνίρ, προέρχονται από την Μασία. Παράλληλα, έγινε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του Λουίς Σουάρεζ. Ο ουρουγουανός αντιλήφθηκε με το "καλημέρα" τον σκληρό ανταγωνισμό!





Η ανάλυση της Μπαρτσελόνα (και του Μουνίρ) στο παιχνίδι με την Λεόν:






Τελικό σκορ: Μπαρτσελόνα 6-0 Λεόν, 18/8/2014



Τα highlights του αγώνα






2 σχόλια: