Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Supercopa| Η Ατλέτικο διώχνει τον Ομπλάκ!



Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα. Η Ατλέτικο πρότεινε στους αετούς την επιστροφή του Ομπλάκ!



Η νέα μεταγραφή της Ατλέτικο έχει προκαλέσει ένα σκάνδαλο μεγατόνων το φετινό καλοκαίρι. Οι ροχιμπλάνκος δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι από την παρουσία του, με τον λόγο να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Επίσης, οι τραυματισμοί και η φυσική του κατάσταση προβληματίζουν...

Ο Σιμεόνε πρότεινε τον σλοβένο στην Μπενφίκα έχοντας στο μυαλό του τον Νικολάς Γκαϊτάν. Ο τερματοφύλακας προστέθηκε ως αντάλλαγμα στην μεταγραφή του διακαή πόθου των κολτσονέρος.



Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ομπλάκ αποτέλεσε την πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία της Πριμέρα Ντιβισιόν. Το κόστος της ήταν 16 εκατομμύρια ευρώ, με τα λόγια του Βιέιρα να υπογραμμίζουν πως η απόκτησή του ήταν λάθος. 

Ο Βιέιρα έδωσε και περισσότερες λεπτομέρειες λέγοντας, "Δεν ήρθε κατευθείαν η Ατλέτικο, αλλά ένας αντιπρόσωπος με μια ξεκάθαρη πρόταση. Η υπόθεση εμπεριείχε τον Ομπλάκ αλλά και χρήματα για την αγορά ενός δικού μας παίκτη".

Η ρήτρα του Νικολάς Γκαϊτάν κυμαίνεται στα 45 εκ. ευρώ.


Νέο! Supercopa 2014


Η αποχώρηση του Ομπλάκ μοιάζει περισσότερο πιθανή από ποτέ (20/8)! Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν άφαντος στο Supercopa (Ρεάλ 1-1 Ατλέτικο). Ο αναπληρωματικός και πολύ φθηνότερος Μογιά έχει κλειδώσει την θέση κάτω από τα δοκάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου