Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Λεβάντε| Φεύγει σίγουρα ο Βύντρα!



Ο έλληνας διεθνής βάζει τελεία στην Λεβάντε και αποχωρεί πολύ σύντομα! Ο Μεντιλίμπαρ δεν τον συμπεριέλαβε στην πρώτη αποστολή της χρονιάς. Ψάχνει τον επόμενο σταθμό.


Τεράστια έκπληξη από τον προπονητή της Λεβάντε που άφησε εκτός τον Βύντρα. Δεν θα ταξιδέψει στο Μαδριγάλ με τους βαλενθιάνους να έχουν πολύ δύσκολο έργο. Ο Βύντρα ψάχνει την επόμενη ομάδα του, μια μεταγραφή που πρέπει να έχει γίνει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.



Πιθανότατα, ο Βύντρα είναι απογοητευμένος με την διοίκηση της ομάδας. Το συμβόλαιο του λήγει το 2015 και οι ιθύνοντες δεν τον κάλεσαν για ανανέωση. Η αδιαφορία της Λεβάντε είναι προσβλητική αν αναλογιστεί κανείς πως ο Βύντρα μαζί με τους Κέιλορ Νάβας και Μπαράλ ήταν οι καλύτεροι παίκτες της περσινής σεζόν.



Μάλιστα, έδωσε πίστωση χρόνου μέχρι την πώληση του κοσταρικανού μήπως και αλλάξουν τα δεδομένα. Τελικά, η Λεβάντε δεν προσέφερε τίποτα στον έλληνα από τα 10 εκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε (Ρεάλ Μαδρίτης).



Τελευταίο παιχνίδι του Βύντρα το Μάλαγα - Λεβάντε. Με βάση την λογική θα παραμείνει στην Ευρώπη αφού έκανε εκπληκτικές εμφανίσεις στην Λα Λίγκα. Απίθανα τα σενάρια για ΠΑΟΚ και δύσκολο το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Ολυμπιακό. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου