Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ρόμα| Το ντεμπούτο του Μανωλά! (photos)



Ο διεθνής αμυντικός ντεμπούταρε με το νούμερο "44" και αγαπήθηκε από το Ολίμπικο. "Λάτρεψε" Τότι, είχε πλάι του τον Τοροσίδη και θεατή τον Χολέμπα! Αφιέρωμα και ανάλυση





Η πρώτη αναμνηστική φωτογραφία του Μανωλά με την Ρόμα



Γκολ Ναϊνγκολάν: Ο πρώτος πανηγυρισμός του έλληνα



Ο Μανωλάς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του. Δίπλα του είχε τον Αστόρι, δανεικός από την Κάλιαρι. Στο πρώτο ημίχρονο η απόδοσή τους ήταν σε υψηλά επίπεδα με την Ρόμα να μην κινδυνεύει. 

Ο διεθνής αμυντικός αποτέλεσε την πρώτη αλλαγή του Ρούντι Γκαρθία. Η αμυντική λειτουργία των τζιαλορόσι δεν ήταν το ίδιο καλή μετά την ανάπαυλα.

Στόχος του Μανωλά ήταν να μαρκάρει και να πασάρει άμεσα.

Δίπλα του είχε τον Βασίλη Τοροσίδη που "φρόντισε" για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό. Με πάσες που δεν προκαλούσαν κίνδυνο προσπαθούσε να τον εγκλιματίσει στο νέο περιβάλλον.



Ο Μανωλάς είχε στο "στόχαστρο" τον Μάριο Γκόμεζ που δεν έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το πρέσινγκ της νέας μεταγραφής (2014/2015).



Κατά την αλλαγή του Τότι, θετική εντύπωση προκάλεσε το "βλέμμα θαυμασμού" του Μανωλά προς τον ιταλό αρχηγό. Μάλιστα, σηκώθηκε από την θέση του προκειμένου να του σφίξει το χέρι.



"No Totti, no party" από τους οπαδούς!



Ο Χολέμπας είδε το ματς από τα επίσημα και φάνηκε πως αποτελεί είδωλο!



Ο Μανωλάς αποχωρεί για την φυσούνα με τον Ντανιέλε ντε Ρόσι (α' ημίχρονο)


Η θέση του Μανωλά στο χορτάρι. Εδώ τον προορίζει ο Ρούντι Γκαρθία


Τελικό σκορ: Ρόμα 2-0 Φιορεντίνα (30/8/2014). Πρώτη εμφάνιση και νίκη για τον Μανωλά!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου