Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Ατλέτικο| Φετινός "αλήτης" ο Ραούλ Γκαρθία!




Η αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα άφησε κενή τη θέση του "μποξέρ". Ο Γκαρθία παίρνει προαγωγή στην Ατλέτικο. Το ξύλο άρχισε από το Supercopa.




Η ιδιότητα του βραζιλιάνου ήταν να δείχνει την ποιότητά του στο χορτάρι αλλά και να κιτρινίζει τους αντιπάλους του. Με έναν ύπουλο τρόπο, συχνά προκαλούσε λανθασμένη εντύπωση στον διαιτητή που τιμωρούσε τα θύματα του Ντιέγκο Κόστα.

Η "τακτική βία" στο χορτάρι έχει προκαλέσει σε πολλές περιπτώσεις οφέλη όπως για παράδειγμα τη νίκη της Βραζιλίας 3-0 επί της Ισπανίας στον τελικό του Confederations Cup.

Ο Ραούλ Γκαρθία είχε πέρσι τον β' ρόλο στο "τμήμα πυγμαχίας" της Ατλέτικο. Ο Τσόλο φαίνεται πως του δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο για την σεζόν 2014/2015. 



Στο Ρεάλ - Ατλέτικο μάλωσε με τους πάντες, ακόμη και με τον "αθώο" Χάμες Ροντρίγκεζ. Προφανώς, οι ροχιμπλάνκος δεν έχουν κάτι προσωπικό με τους αντιπάλους τους, απλώς ψάχνουν μια αφορμή για "ψυχολογικό πόλεμο". 

Η κάμερα του Supercopa ήταν συνεχώς εστιασμένη πάνω του αφού μάλωσε με Πέπε, Ράμος, Μπέιλ κ.ά. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, ο Κρόος του έδωσε με δυσκολία το χέρι του.

Ο Ραούλ Γκαρθία έφυγε "νικητής" από το Μπερναμπέου. Σκόραρε για το 1-1 και αποχώρησε με τη μνήμη εντελώς σβησμένη!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου