Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Αφελάι| "Τρόμαξε" στο ντεμπούτο του! (video)



Το νέο αστέρι του Ολυμπιακού χτύπησε στην πρώτη του εμφάνιση. Ανησύχησαν έντονα οι συμπαίκτες του. Παίρνει το νούμερο του Διαμαντάκου;



Ο Αφελάι φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έδειξε πως είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το αναμενόμενο. Η απουσία του από τα γήπεδα δεν επηρέασε την ταχύτητα που διαθέτει με την μπάλα στα πόδια. 

Πολύ καλή ντρίμπλα και ιδέες. Ξεχώρισε με την απόδοσή του στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (φιλικό, 2-1 υπέρ των γηπεδούχων).



Έπαιξε στην αριστερή πτέρυγα με Σαβιόλα στην επίθεση και Ντοσεβί δεξιά.

Προβληματισμός δημιουργήθηκε στον Ολυμπιακό μετά το χτύπημα του Αφελάι. Ο ολλανδός βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή όπου τέντωσε παραπάνω το πόδι του με τον Τοπάλ να πέφτει κατά λάθος πάνω του.


Η φάση με το χτύπημα του Αφελάι (75ο λεπτό):


Αμέσως οι συμπαίκτες του έτρεξαν προς την πλευρά του προκειμένου να δουν τι έγινε. Ο Αφελάι έμεινε για αρκετή ώρα στο χορτάρι αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός και συνέχισε κανονικά.

Επίσης, έπαιξε με τον αριθμό "27" που τυπικά ανήκει στον Διαμαντάκο. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το νούμερο του Αφελάι για την σεζόν 2014/2015.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου