Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Σούλης Παπαδόπουλος: Το απόλυτο "guide" των τσακωμών του!

Ο προπονητής του Άρη εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να έχει η φράση "Σούλης Παπαδόπουλος ξύλο" πιο πολλά αποτελέσματα στην αναζήτηση του google.

Πλέον ο κορυφαίος αυτός έλληνας τεχνικός έχει δημιουργήσει προϊστορία και παρακάτω καταγράφονται όλα τα επεισόδια που είχε από την ώρα που διαδέχθηκε τον Μιλίνκοβιτς.

Αρχικά, ο "ιερός του πόλεμος" ή αλλιώς "τζιχάντ" ξεκίνησε στο ματς με την Καλλονή. Τότε ήταν που άρχισε να τα βάζει ένας προς όλους. Πρώτο του "θύμα" ο Μανούσος.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος βρήκε τον επιθετικό της Καλλονής στην ανάπαυλα και έπιασε τα "γαλλικά". Η μάχη του Άρη απέναντι στην Καλλονή, δημιούργησε και μία δεύτερη κόντρα ανάμεσα στα δύο αυτά πρόσωπα με τον Μανούσο να σκοράρει και να πιάνει την μύτη του βλέποντας τον πάγκο του Άρη. Επίσης, υπογραμμίζεται με τρομερή ακρίβεια ότι του είπε και: "σε γα..ω".

Ο Μανούσος λίγες μέρες μετά τον αγώνα, επιβεβαίωσε το συμβάν.


Εν συνεχεία, ο Σούλης Παπαδόπουλος μάλωσε και με τους οπαδούς του Ηρακλή. Εδώ, βέβαια, τα πράγματα φαίνεται πως δεν τον εκθέτουν αφού από όσα βγήκαν στο φως, κάποιοι ηρακληδείς έβρισαν την μητέρα του που πέρσι έφυγε από την ζωή. Δεν αποδεικνύεται κάποιο φταίξιμό του αλλά όπου υπάρχει φωτιά υπάρχει και ο Σούλης.


Και σειρά είχε ο Πανιώνιος. Επεισόδιο ανάμεσα στον Λαμπρόπουλο και τον εξέχοντα "προπονητή" σημειώθηκε στο Βικελίδης με τον έλληνα μποξέρ των πάγκων να πιάνει από το λαιμό τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων. Ο Λαμπρόπουλος δήλωσε πως "με τέτοιους ανθρώπους το ποδόσφαιρο πάει 100 χρόνια πίσω". 


Δεν αξίζει να αναφερθούμε στο πόσες φορές έχει μαλώσει με τον διαιτητή, τον linesman και τον τέταρτο και φυσικά σε αυτό το έργο έχει την συνδρομή του "calm" Κολτσίδα.

Αναμένουμε το ματς με την Βέροια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου