Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Στημένες οι κλωτσιές της Ρεάλ στον Ντιέγκο Κόστα;

Η Ρεάλ Μαδρίτης κλείδωσε την πρόκρισή της στον τελικό του Κόπα δελ Ρέι νικώντας με 3-0 τους ροχιμπλάνκος.

Ωστόσο, πέρα από το άψογο κέντρο των γηπεδούχων (Μόντριτς "κορυφή"), υπήρχε ένα υποχθόνιο σχέδιο από τον Αντσελότι; Αυτό διαφάνηκε από την έναρξη μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Δεν είχε να κάνει με κάποια τακτική ή κάποιο αγωνιστικό πλάνο. Ο προπονητής της Ρεάλ είχε σκοπό να τυραννήσει τα νεύρα του βραζιλιάνου. Πρώτος και καλύτερος στρατιώτης του ιταλού, ο Πέπε. Δεν είναι τυχαίο ότι επιλέχθηκε ο κεντρικός αμυντικός των μερένχες, καθώς πέρα από την θέση έχει κι άλλο ένα προσόν, τα πορτογαλικά. Μέσω της κοινής γλώσσας, ο Πέπε είπε τα "γλυκόλογα".

Στην αρχή φάνηκε πως ο Κόστα ήταν προετοιμασμένος για το ψυχολογικό παιχνίδι της Ρεάλ, λογικά τον είχε προϊδεάσει ο Σιμεόνε. Ωστόσο, μετά χάθηκε ο έλεγχος καθώς προέκυψαν άλλοι δύο αντίπαλοι του βραζιλιάνου, ο Αρμπελόα και ο Ντι Μαρία.

Ειδικά, όταν ο Ντι Μαρία έκανε το σκληρό φάουλ από πίσω στον Κόστα, ήταν σαν να ήθελε να του πει πως δεν ήταν δικιά του πρωτοβουλία αλλά του προπονητή του.

Η Ρεάλ κατάφερε να κιτρινίσει το "19" και να τον "αποβάλλει" από το ματς. Δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα αφού είχε χάσει την συγκέντρωσή του.

Ό,τι κορόιδευε η Ρεάλ Μαδρίτης στην αγωνιστική με την Μπιλμπάο, το έπραξε η ίδια καθώς με ένα πανούργο τρόπο προσπάθησε να στείλει νωρίς στα αποδυτήρια τον Ντιέγκο Κόστα, κάτι που πρακτικά κατάφερε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου