Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Η αξία του Μόντριτς υποτιμάται με την πιθανή απόκτηση του Βιδάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φλερτάρει με έναν παλιό της έρωτα, έρωτα καλοκαιρινό, που ονομάζεται Αρτούρο Βιδάλ. Ωστόσο, τα δεδομένα από τότε έχουν αλλάξει με τον Μόντριτς να έχει βάλει την κροατική σημαία με την φωτογραφία του στην κορυφή του βουνού των χαφ.


Το καλοκαίρι, η αλμυρή τιμή του Βιδάλ είχε οδηγήσει την Ρεάλ να τον αποκλείσει από τις επιλογές της και να αγοράσει με 30 εκ. τον Ιγιαραμέντι. Ως συμπέρασμα προκύπτει, ότι το κόστος της μεταγραφής του χιλιανού θα είχε απόκλιση τουλάχιστον 10 εκ. ευρώ, με τους μερένχες να μην θέλουν να προβούν σε ένα ακόμα άνοιγμα αφού ο απόλυτος στόχος ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ του οποίου η απόδοση δικαιολογεί μεγάλο ποσό των χρημάτων που ξοδεύτηκαν για χάρη του. Οι τραυματισμοί του είναι μέχρι στιγμής το αγκάθι, όμως, φαίνεται πως η Ρεάλ χτύπησε σε διάνα.

Πλέον η φημολογία γύρω από το όνομα του Βιδάλ θα έπρεπε να μοιάζει παρωχημένη. Όσο "κορυφή" και να είναι, η Ρεάλ Μαδρίτης διαθέτει αυτή τη στιγμή το καλύτερο και πιο φορμαρισμένο κέντρο του κόσμου. Ένα κέντρο που την οδηγεί με ασφάλεια στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο και πιθανώς για το 10ο;

Ειδικά, τα τάκλιν του Μόντριτς, το πάθος του, η καλλιτεχνική του σέντρα, τα τρεξίματά του, οι πολλές θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί, δεν μπορούν να τον βγάλουν σε καμία περίπτωση από το σχήμα. Έτσι, οι σχετικές φήμες δεν ωφελούν σε τίποτα παρά μόνο πλήττουν την ψυχολογία του κροάτη. Βέβαια, αν η Ρεάλ αγοράσει κιόλας τον Βιδάλ, τότε θα έχει κάνει ένα ολέθριο λάθος μη εκτιμώντας σωστά και αδικώντας το καταπληκτικό έργο του Μόντριτς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου