Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Αν δεν πιάσει ο Πελέ, έρχεται ο Ντουντού.

Δύο μεταγραφές που προκάλεσαν έναν παράξενο θαυμασμό ήταν αυτές του Στοϊκοβιτς (Εργοτέλης) και του Ντουντού Σεαρένσε (ΌΦΗ).

Οι δύο κρητικές ομάδες ξεχώρισαν με τις κινήσεις τους τον Ιανουάριο αλλά μάλλον παραήταν καλές. Ο ΌΦΗ αλλά κυρίως ο Εργοτέλης και ο Πλατανιάς αποτελούν τρεις ομάδες "καρδιάς" του Ολυμπιακού ο οποίος τις δίνει τα ψίχουλα του. Και από την πλευρά τους εκείνες, φροντίζουν για το "αφεντικό".

Σκοπός τους, όσον αφορά τους ερυθρολεύκους, είναι να λειτουργούν σαν φυτώρια με τον Ολυμπιακό να διαλέγει τους καλύτερους "καρπούς". Κάτι ανάλογο έγινε και στην περίπτωση του Πελέ, ενός παίκτη που η μεταγραφή του στον Εργοτέλη είχε προκαλέσει σίγουρα απορίες. Πλέον, αποτελεί "back-up" στον Ολυμπιακό για ώρα ανάγκης.

Το ίδιο ενδέχεται να γίνει με τον Ντουντού, αν δεν πείσει τον Μίτσελ ο Πελέ. Ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα, χωρίς να έχει χρειαστεί τον παραμικρό χρόνο προσαρμογής.

Έτσι, αν ο Ολυμπιακός χρειαστεί έναν παίκτη που να πλαισιώνει τους Σάμαρη, Μανιάτη, Ιμπαγάσα και Ντιγκά, τότε η ομάδα θα κινηθεί σε σίγουρα λιμάνια με την απόκτηση του Ντουντού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου