Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Καλύτερα να ντροπιάζεσαι στον ΠΑΟΚ ή να ξεφτιλίζεσαι στην Ξάνθη; (Πάμπλο)

Αυτός που ήτανε θεός θα φύγει τώρα σαν τρελός, απόκληρος, και πικραμένος. Ο κατήφορος συνεχίζεται μιας και ο Γκαρσία φεύγει κακήν κακώς από την Σκόντα Ξάνθη.

Τα "τερτίπια" του ουρουγουανού δεν πέρασαν στον Πανόπουλο ο οποίος τον διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες από το ρόστερ της ομάδας. Μόλις τρία παιχνίδια μέτρησε στους ακρίτες (Άρη, Εργοτέλη, ΠΑΣ Γιάννινα) με την βραχύχρονη πορεία του να χαρακτηρίζεται επεισοδιακή.

Από εκεί που ούτε μπορούσες να αναφέρεις το όνομά του, ήταν κάτι σαν τον "Βόλντεμορντ", πλέον διώκεται χωρίς "τακ" από την Σκόντα και ο προβληματικός χαρακτήρας του στα αποδυτήρια θα τον οδηγήσει στο ίδιο αποτέλεσμα και στους επόμενους σταθμούς του. Το θέμα ήταν να μην κάνει την αρχή ο Χουμπ Στέφενς.

Και εδώ έρχεται η ερώτηση: "Ήταν προτιμότερο να είσαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήσυχος ή να πας στην Σκόντα και να απομακρυνθείς αμέσως;".

Αναμφίβολα, το πρώτο καθώς έτσι η εικόνα του Γκαρσία δεν θα είχε αλλοιωθεί ούτε στο παραμικρό. "Η ηλικία" θα ήταν η αιτία του πάγκου και όλοι θα μιλούσαν για έναν άφθαρτο θρύλο καθώς στο μυαλό τους θα ερχόταν μόνο η απόδοση του "επαναστάτη" στα καλά του χρόνια.

Τον Πουγιόλ, θα τον θυμούνται οι "κουλές" για τον "χρυσό του αιώνα", όχι για την τωρινή και δικαιολογημένα απογοητευτική του κατάσταση. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου