Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΠΑΟΚ της νέας εποχής. Η αγνώριστη ενδεκάδα της ομάδας!

Σχεδόν ψάχνεις να βρεις ποια ομάδα συμπληρώνουν τα ονόματα που βλέπεις. Ολικό λίφτινγκ αποφάσισε να κάνει ο Στέφενς τον Ιανουάριο!

Οι μεταγραφές που εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ προκαλούν ρίγος. Το υπόβαθρο των νέων παικτών δεν συνάδει σε τίποτα με αυτό των περισσοτέρων που ήρθαν το καλοκαίρι. Ο Δικέφαλος του Βορρά αποφάσισε να κινηθεί σοβαρά όταν το πρωτάθλημα είχε κριθεί. Η αντίδρασή του ήταν αργή. 

Παρόλα αυτά, το νέο σχήμα της ομάδας δίνει όραμα για το μέλλον με τον Σαββίδη να δείχνει ότι μπορεί τελικά.



Κάποιες από τις παραπάνω θέσεις θα "παιχτούν". Γκσπούρνινγκ και Αθανασιάδης θα παλέψουν με τους Γλύκο και Χούσεν για λίγο χώρο στην αρχική ενδεκάδα. 

Αναμφίβολα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Μαντούρο δεν βρίσκεται στους βασικούς. Η αλήθεια είναι πως λόγω των συνθηκών δεν "έπαιρνε φανέλα"! 

Ο Κατσουράνης είναι δύσκολο να μείνει στον πάγκο, λόγω απόδοσης και λόγω επιρροής. 

Ο Στέφενς, βέβαια, ίσως φέρει τα πάνω-κάτω προκειμένου να χωρέσει στο σχήμα τον Μαντούρο. Αν ο Μαντούρο παίξει τότε η λογική λέει πως το ίδιο δεν θα γίνει με τον Στοχ. Δίπλα στον Κατσουράνη θα παίξει ο Μαντούρο ενώ η τριάδα των επιθετικών χαφ θα είναι: Μάρτενς αριστερά, Νάτχο κέντρο και Λούκας δεξιά. Μια αρκετά ριζοσπαστική άποψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου