Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σαββίδης βάζει ασπίδα στον Στέφενς ή μήπως το αντίθετο...;

Με αφορμή την "μεγαλοψυχία" που δείχνει ο Σαββίδης μετά τον Παναθηναϊκό, χρειάζεται να ειπωθεί πως η καρδιά του Στέφενς είναι μεγαλύτερη.

Ο ολλανδός έχει δείξει μέχρι τώρα μεγάλη υπομονή και έτσι πράττει από το καλοκαίρι όταν στην ομάδα, του έφεραν κάτι "πουλιά" ενώ στον Ολυμπιακό έφερναν πρωταγωνιστές της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο ΠΑΟΚ συμφωνούσε με κομπάρσους της Πάρμα και ο Ολυμπιακός με τον Κάμπελ, ένα από τα next big things, του περσινού ισπανικού πρωταθλήματος.

Και το χειρότερο είναι ότι επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ διαιώνιζε πως η ομάδα διεκδικεί το πρωτάθλημα όταν η διαφορά ήταν χαοτική!

Επίσης, ο Στέφενς κράτησε χαμηλά τους τόνους όταν κάποιος άλλος θα είχε ξεσπάσει. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κατάφεραν να μην μπουν ούτε φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ όταν όλες οι προϋποθέσεις τους είχαν δοθεί στο πιάτο. Αποκλεισμός της Μέταλιστ, νίκη μέσα στην Γερμανία, και μια Σάλκε να παίζει με 10 στην Τούμπα και τον ΠΑΟΚ να βγάζει τα μάτια του.

Δεν είναι και κοροϊδία που ο Σαββίδης του έφερε τους παίκτες του "καλοκαιριού" τον χειμώνα...; Πλέον τα πάντα έχουν κριθεί. Ένα πανεύκολο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θα μείνει εκτός στον ημιτελικό του κυπέλλου καθώς παίζει με τους ερυθρολεύκους και στο Europa League δεν αναμένεται κάτι εκπληκτικό,too.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου