Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Οι δύο σνομπ μέρες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αθήνα. Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο.

Μόνο αντιπάθεια προκάλεσε στην Ελλάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αποκαλύψεις για την συμπεριφορά της στην Αθήνα, που σίγουρα προκαλούν απογοήτευση στους συμπαθούντες της ομάδας.

Ήδη από την προπόνηση φάνηκε η αλαζονική στάση των κόκκινων διαβόλων οι οποίοι επέλεξαν να προπονηθούν στο Μάντσεστερ αντί για το Καραϊσκάκης. Ο μόνος που παρευρέθηκε στο γήπεδο από την αποστολή ήταν ο Ντέιβιντ Μόγιες, για λόγους τυπικούς. 

Επίσης, αστείο ήταν το γεγονός ότι οι φανς της ομάδας δεν μπορούσαν να μάθουν σε ποιο ξενοδοχείο μένει. Άλλοι έλεγαν στο Λαγονήσι, άλλοι στο Λύδρα Μάριοτ και άλλοι στην Βουλιαγμένη.Τελικά, έμεναν στην Βουλιαγμένη.

Από εκεί και πέρα μυστήριο προκαλούσε το ποια ονόματα είχε πάρε μαζί του ο προπονητής της Γιουνάιτεντ και τίποτα δεν έβγαινε με σιγουριά παρά μόνο οι δύο απουσίες των Έβανς και Τζόουνς.

Όσον αφορά το ξενοδοχείο, η Μάντσεστερ είχε διαλέξει να μείνει σε ένα ξενοδοχείο που το μετέτρεψε σε κάστρο... Αυτό ήταν το Αστήρ Παλάς. Προφανώς, η απόφαση αυτή πάρθηκε για να μην πάνε οπαδοί, μιας και το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι ιδιαίτερα δύσβατο, ειδικά αν διαλέξεις τον δρόμο των αστικών συγκοινωνιών. 



Επιπλέον, η οδύσσεια δεν τελείωνε εκεί αφού όταν επιτέλους έφτανες... έτρωγες πόρτα. Η ομάδα σεκιούριτι στην είσοδο σε ενημέρωνε πως το ξενοδοχείο είναι κλειστό για μία εκδήλωση!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ρεζερβέ ένα ολόκληρο ξενοδοχειακό συγκρότημα!

Η αγγλική ομάδα απέδειξε πως διαθέτει πολλά λεφτά μετά και την ανανέωση με τον Ρούνεϊ, ο οποίος έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου. 

Πέρα από την ομάδα σεκιούριτι, υπήρχαν και ασφαλίτες για την πρόσθετη προστασία της ομάδας. 

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μόνο μια φορά από το ξενοδοχείο, γύρω στις 12.30, προκειμένου να κάνουν μια ήσυχη βόλτα φυσικά μέσα από το λεωφορείο, χωρίς να έχουν καμία επαφή με την ελληνική γη.




Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε ασέβεια στους έλληνες ποδοσφαιρόφιλους, θεωρώντας τους ως πιθανούς εγκληματίες. Το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη μόνο χαρά προσέφερε σε όσους έζησαν αυτήν την παρωδία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου