Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο Κουρτουά δεν μπορεί να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης για έναν και μόνο λόγο.

Όλες οι φήμες γύρω από τον Κουρτουά θα έμοιαζαν αληθινές εκτός από μία. Η μετακόμισή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. 


Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για τον βέλγο που πρέπει να θεωρείται δικαιωματικά ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου. Παραδείγματος χάρη, συχνά πυκνά ακούγεται το όνομα της Μπαρτσελόνα η οποία θα χρειαστεί βασικό τερματοφύλακα το καλοκαίρι μετά την επικείμενη αποχώρηση του Βίκτορ Βαλντές. Καταλληλότερος δεν υπάρχει από τον Κουρτουά, ωστόσο, μια τέτοια κίνηση θα χαλούσε όσα εκείνος έχει φτιάξει στην Ατλέτικο.

Ακόμα πιο τρελό θεωρείται το σενάριο να πάει ο Κουρτουά στην Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι κάτι που ήθελα να σχολιάσω από καιρό ως ένα πράγμα που δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει, και σήμερα βγήκαν κάποιες "σιγανές" φήμες που συνδέουν τα δύο ονόματα. 

Ο διεθνής τερματοφύλακας σε αυτή την περίπτωση θα χώριζε στα δύο την Μαδρίτη. Πρώτον, θα προκαλούσε την αντίδραση των ροχιμπλάνκος και ιδιαίτερα της "Frente Atletico", δηλαδή, των φανατικών. Κι όλα αυτά γιατί ο Κουρτουά έχει δεθεί και με το παραπάνω με τους οπαδούς στο Βιθέντε Καλδερόν. Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρσι είχε ανεβεί στο πέταλο του γηπέδου μετά το ματς με την Μαγιόρκα.


Επιπλέον, προέβη σε μια ενέργεια που του κλείνει την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης. Στους πανηγυρισμούς του Κόπα δελ Ρέυ, ο Κουρτουά το παρατράβηξε λίγο. Όταν η ομάδα ανέβηκε στο μπαλκόνι του δημαρχείου για να δεχτεί το χειροκρότημα, ο βέλγος πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει ένα σύνθημα που σίγουρα ο μάνατζερ του θα του είχε απαγορεύσει...

Το συγκεκριμένο σύνθημα λέει: "Πήδα, πήδα, πήδα μικρό καγκουρό (η μασκότ της Ατλέτικο) και όρμα στους μαδριδίστας που τον παίρνουν από τον κ...ο". 


Έτσι, μία πιθανή μεταγραφή του Κουρτουά στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία ναυαγισμένη υπόθεση λόγω των... συναισθημάτων του τερματοφύλακα της Ατλέτικο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου