Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σκορπιός| Το νησί του προέδρου Ριμπολόβλεφ (Αποκλειστικές photos)


Ο ισχυρός άντρας της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, έχει στην κατοχή του την κληρονομιά του Ωνάση. Ένα απέραντο σε έκταση νησί που χαρακτηρίζεται από ένα γιγαντιαίο δάσος. Η ανάλυση του Σκορπιού με φωτογραφίες.



Τον Απρίλιο του 2013, η κόρη του Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα, αγόρασε από την Αθηνά Ωνάση τον Σκορπιό και το νησάκι της Σπάρτης. Πλέον, το κομμάτι του Ιονίου Πελάγους αποτελεί το θέρετρο του ρώσου μεγιστάνα. Κανένας τουρίστας δεν έχει πρόσβαση. Μόνο η οικογένεια του και το προσωπικό έχουν άδεια μετακίνησης εντός των νησιών.

Παρόλα αυτά, ο τουρίστας μπορεί να τα αντικρίσει μέσω της κρουαζιέρας που ξεκινάει από το Νυδρί της Λευκάδας. Ο Ριμπολόβλεφ έχει παραχωρήσει ελάχιστο μέρος της στεριάς (από την πίσω πλευρά) προκειμένου τα πλοία να αφήνουν τους επιβάτες για μια βουτιά.

Μόνο φήμες διακινούνται γύρω από τον Σκορπιό αφού η ομάδα σεκιούριτι είναι συνεχώς σε εγρήγορση. Οι παπαράτσι δεν πλησιάζουν, και δεύτερο λάθος δεν γίνεται μετά τις γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κένεντι.

Ακούστηκε έντονα πως ο Ριμπολόβλεφ κάλεσε την Μπιγιονσέ και τους παίκτες της Μονακό για το πάρτι γενεθλίων της κόρης του, Άννα.


Η όψη των σπιτιών έχει μείνει αναλλοίωτη από την εποχή του Ωνάση



Σημαδούρες που καθορίζουν την προστατευόμενη ζώνη (θάλασσας και στεριάς)


Ομάδα σεκιούριτι προστατεύει τον Σκορπιό


Το κότερο, ή καλύτερα, η θαλαμηγός του Ριμπολόβλεφ


Το ιδιωτικό beach bar


Το ελικοδρόμιο του Σκορπιού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου