Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Ατλέτικο Μαδρίτης| Η ενδεκάδα του 2014-2015 (photos)


Νέοι παίκτες στη Μαδρίτη ελέω... Τσέλσι! Η ενδεκάδα της Ατλέτικο αναμένεται αρκετά διαφοροποιημένη σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν. Τα πλάνα των ροχιμπλάνκος για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015!

Ο Τσόλο Σιμεόνε είδε να αποχωρούν σημαντικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ντιέγκο Κόστα, Φιλίπε Λουίς, Κουρτουά, Τιάγκο, Σόσα, Ντιέγκο, Αντριάν και Όλιβερ Τόρες (δανεικός στην Πόρτο).

Παρόλα αυτά, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Αντικατέστησε τον Κουρτουά με έναν world-class τερματοφύλακα, τον Ομπλάκ της Μπενφίκα. Ανήκουν στην ίδια σχολή των νεαρών και εξωπραγματικών τερματοφυλάκων. 

Επίσης, ο Σικέιρα θα παίζει στην θέση του Φιλίπε Λουίς και ο Μάντζουκιτς στο κενό που άφησε ο Ντιέγκο Κόστα.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές στην επίθεση. Ειδικά, αν αποχωρήσει και ο Κρίστιαν Ροντρίγκεζ, πράγμα που μοιάζει περισσότερο από πιθανό (πάει Σάντερλαντ).

Η ενδεκάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης για την Λα Λίγκα 2014-2015. Βασιζόμενοι στα δεδομένα της παρούσας περιόδου (τέλη Ιουλίου).


Ορισμένες τακτικές της Ατλέτικο θα συνεχίσουν να υφίστανται. Κόκε σε όλη την γραμμή, Μάριο Σουάρεθ και Γκάμπι να αλλάζουν κάποιες φορές θέσεις και υψηλή κινητικότητα από τους προωθημένους.

Αν ο Τσόλο παίξει 4-2-2-2 στην φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, τότε θα αποκτηθεί επιθετικός που θα "τρέχει" για τον Μάντζουκιτς. Αριστερά Κόκε, δεξία Γκαρθία, έξω Αρντά Τουράν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου