Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Ολυμπιακός| Τα εισιτήρια των "αμερικάνικων" φιλικών


Οι τιμές των εισιτηρίων για το International Champions Cup 2014 παρουσιάζουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα δουν την ομάδα τους χωρίς μεγάλο οικονομικό "άνοιγμα".


Ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει σε ένα παγκοσμίου φήμης τουρνουά. Η ομάδα του Μίτσελ θα αντιμετωπίσει στις Η.Π.Α τις: Λίβερπουλ, Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι.

Αρχικά, το χαμηλότερου κόστους εισιτήριο για το Ολυμπιακός - Μιλάν (24 Ιουλίου, 3 η ώρα) κάνει 58 δολάρια ενώ το υψηλότερης αξίας κοστίζει 138 δολάρια. 

Η διακύμανση των τιμών για το Ολυμπιακός - Λίβερπουλ (27 Ιουλίου, 12 η ώρα) είναι 59-140 δολάρια. Αναφορικά με το Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι (2 Αυγούστου, 10 η ώρα), ισχύουν οι τιμές 40-130 δολάρια.

Το ποσό μπορεί να ακούγεται "αλμυρό" για φιλικό παιχνίδι, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. 

Οι οπαδοί των ερυθρολεύκων είναι σε ευνοϊκή θέση συγκριτικά με όσους θα προσέλθουν στο Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2 Αυγούστου). Οι τιμές των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο ματς κυμαίνονται από 105 έως 699 δολάρια.


Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως πολλά από τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης θα απουσιάζουν λόγω διακοπών! Οι φιναλίστς του Μουντιάλ, Κρόος, Κεντίρα και Ντι Μαρία θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 5 Αυγούστου.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι. Η ημερομηνία του ματς είναι 4 Αυγούστου ενώ η ώρα έναρξης 3 η ώρα τα ξημερώματα.


Οι οχτώ ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Champions Cup της Αμερικής είναι: Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα και Ολυμπιακός. 

Χωρίζονται σε δύο γκρουπς και από εκεί προκύπτουν οι διεκδικητές του τίτλου.


Το site που προμηθεύει τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι:

http://internationalchampionscup.com/



Οι παραπάνω ώρες έναρξης των ματς του Ολυμπιακού είναι νυχτερινές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου