Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ποιος στον π....ο είναι ο Μπούι; (Αφιέρωμα)


Ο Παναθηναϊκός απέκτησε αναπληρωματικό του Αμβούργου και στοχεύει Τσάμπιονς Λιγκ... Not! Αφιέρωμα στον Ουασίμ Μπούι.


Ο ολλανδομαροκινός ανήκει στην κατηγορία παικτών που έρχονται με βάση τις συστάσεις. Ουσιαστικά η μοναδική του εμφάνιση σημειώθηκε στο Αμβούργο 0-5 Μπάγερν Μονάχου για το γερμανικό κύπελλο της σεζόν 2013-2014. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αγωνίστηκε για 18' λεπτά. 

Το Αμβούργο τον δοκίμασε σε μόνο τρία παιχνίδια πρωταθλήματος (Χόφενχαϊμ, Χέρτα, Μπράουνσβάιγκ). Οι γερμανοί έκαναν κάκιστη χρονιά και βγήκαν 16οι. Στη συνέχεια, έπαιξαν μπαράζ σωτηρίας με την Γκρόιτερ Φιρτ. Ο Μπούι δεν ξεχώρισε ανάμεσα σε "φτωχό" υλικό.

Ο Παναθηναϊκός θέλησε τον Ρινκόν, ο λατινοαμερικάνος δεν ήρθε και οι πράσινοι δεν απομακρύνθηκαν από τις επιλογές του Αμβούργου. Απέκτησαν για την σεζόν 2014-2015 τον Μπούι που ήταν ο αναπληρωματικός των Ρινκόν και Μπαντέλ.



Το προφίλ, η σκιαγράφηση και η ανάλυση των χαρακτηριστικών του Μπούι



Τα συν του Μπούι: Νεαρός σε ηλικία (21 χρονών), εμπειρία στην Μπουντεσλίγκα (έστω και μικρή), δυνατό σκαρί, οργανωτικό μυαλό, δεν χάνει ποτέ την θέση του, καλός με το κεφάλι, δεν προσπερνάται σε ένας με έναν.

Τα μείον του: Υπερβολικά πιστός στην θέση του που σημαίνει ότι αργεί στο πρεσάρισμα. Δεν είναι καλός στην διάλυση οργανωμένων επιθέσεων, αργός, πολύ λίγος για τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού (Τσάμπιονς Λιγκ), διαφορετικός παίκτης από τον Αμπέιντ.

Η νέα μεταγραφή του τριφυλλιού έχει πάντα συνοδευτικό ρόλο. Είναι τα "σκορδόψωμα στην πίτσα". Ανάλογες περιπτώσεις ο Μπέντερ της Ντόρτμουντ και ο Μάριο Σουάρεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Μπούι αποτελεί ένα τεράστιο ερωτηματικό. Προς το παρόν θεωρείται αποτυχία. Μπορεί να κάνει την έκπληξη;






Η καριέρα του Μπούι σε συμμετοχές: Γιουβέντους (1), Μπρέσια (17), Αμβούργο (3). Έχει σημειώσει 1 γκολ με την Μπρέσια

Οι καλύτερες στιγμές του Μπούι στο Αμβούργο - Μπάγερν Μονάχου:




Όποιος θέλει να παρακολουθήσει τον Ουασίμ Μπούι στο ματς με την Μπάγερν Μονάχου, μπορεί να κατεβάσει τα παρακάτω αρχεία:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου