Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Τόνι Κρόος| Η καλύτερη παρουσίαση ever!


Ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο "δάσκαλος"των παρουσιάσεων! Προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού με τα κόλπα και την διάθεση του. Τέλεια αρχή για 6 σεζόν στο Μπερναμπέου!


Ο Τόνι Κρόος αγαπήθηκε όσο λίγοι στην πρώτη τους μέρα. Η φράση "ντελίριο ενθουσιασμού" που χρησιμοποιήθηκε είναι λίγη για να περιγράψει την κατάσταση που επικράτησε. 

Γεμάτες κερκίδες, συνθήματα, σημαίες της Γερμανίας. Ο Κρόος μπήκε ήδη στην καρδιά των οπαδών.


Ο πραγματικός χαμός έγινε κατά την διάρκεια που ο Κρόος πετούσε τις μπάλες προς την κερκίδα. 

Η δίψα του κόσμου για μια μπάλα ήταν τεράστια και με βάση όσα έδειξαν οι κάμερες υπήρξαν πολλές σπρωξιές! Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Μάλιστα, κράτησε μια μπάλα, χωρίς να την κλωτσήσει, για έναν μικρό θαυμαστή της Ρεάλ. Ο γερμανός μέσος είδε το παιδί και του χάρισε μια μπάλα, χωρίς τον πόνο της διεκδίκησης...


Ο Κρόος υπέγραψε συμβόλαιο, γνώρισε τον Μπουτραγκένιο, φωτογραφήθηκε με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και πέρασε από όλους τους χώρους του γηπέδου. Άπειρα φιλικός και ευτυχισμένος για την μεταγραφή του!

Ο Τόνι Κρόος θα αποτελέσει αναντικατάστατο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης για την σεζόν 2014-2015. Το κόστος της μεταγραφής ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ. Θα φοράει το νούμερο 8 στην φανέλα. 


Πριν την παρουσίαση, επισκέφτηκε το προπονητικό της Ρεάλ Μαδρίτης (Βαλδεμπέμπας) και γνώρισε τον Κάρλο Αντσελότι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου