Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Αστέρας Τρίπολης| "Θησαυρός" ο Τρεζεγκέ


Η χρησιμότητα του Τρεζεγκέ είναι βαρυσήμαντη. Τα αποδυτήρια του Αστέρα Τρίπολης θα έχουν τον ηγέτη που χρειάζονται. Η αργεντίνικη παροικία θα ενθουσιαστεί με έναν πρώην σταρ της Ρίβερ.


Ο Αστέρας Τρίπολης υποστηρίζει Ρίβερ Πλέιτ. Αν και τα χρώματά του παραπέμπουν στην Μπόκα Τζούνιορς, η ομάδα είναι στην ψυχή ερυθρόλευκη.

Ο Μπαστία και ο Μπαρτολίνι, που πέρασαν από τους αρκάδες, ήταν φανατικοί οπαδοί των μιγιονάριος. Ο Ουριμπάρι, που επίσης είχε θητεία στην Πελοπόννησο, παίζει πλέον στην Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Τρεζεγκέ θα βοηθήσει την ομάδα καθώς θα αποτελεί ίνδαλμα για τους παίκτες. Θα είναι το πρότυπο που λείπει. Η ομάδα θα ανέβει πολλά σκαλιά χάρη στις οδηγίες του. 


Η πορεία του στην Ευρώπη και στην Αργεντινή είναι σεβαστή σε όλη την Ελλάδα.

Ο 36χρονος Τρεζεγκέ είναι ερωτηματικό για το τί μπορεί να προσφέρει στο χορτάρι. Ωραία λύση θα ήταν ο ρόλος "παίκτης - βοηθός προπονητή". Ένα χρήσιμο εργαλείο για τον ισπανόφωνο Βεργέτη.


Ο γαλλο-αργεντινός φεύγει από την Ρίβερ που του ζήτησε (τον διέταξε ουσιαστικά) να ετοιμάσει τα πράγματά του... 

Πλέον είναι ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Οι πρώην ομάδες του Νταβίντ Τρεζεγκέ: Πλατένσε, Μονακό, Γιουβέντους, Έρκουλες, Μπανίγιας, Ρίβερ Πλέιτ, Νιούελς. 

Το συμβόλαιό του στον Αστέρα Τρίπολης θα αγγίζει τα 300.000 ευρώ. Αρχικά, ο επιθετικός πρέπει να πειστεί για τον νέο τόπο κατοικίας του, πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην Superleague. Ο πολυταξιδεμένος Τρεζεγκέ λογικά θα απορρίψει την μικρή πόλη της νότιας Ελλάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου