Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΠΑΟΚ| Καλλιτέχνης ο Φακούντο Περέιρα! (Αφιέρωμα)


Ο 26χρονος αργεντινός θα λατρευτεί από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο καλύτερος παίκτης της Χιμνάσια λα Πλάτα θα προσφέρει απλόχερα μαγεία στην Τούμπα. Αφιέρωμα και σκιαγράφηση του Φακούντο Περέιρα.



Τρία είναι τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Περέιρα. Καλλιτέχνης με την μπάλα, πολυθεσίτης, κινητικότητα. 

Ο Περέιρα έχει την αργεντίνικη τεχνική με την μπάλα στα πόδια. Χαλαρό ακούμπημα της μπάλας, γρήγορος χειρισμός της. Σχεδόν ποτέ δεν χάνει την μπάλα από τα πόδια του, μοιάζει να είναι δεμένη πάνω του.


Όσον αφορά την θέση του, είναι επιθετικός χαφ που μπορεί να παίξει και σαν φορ. Στην δεύτερη περίπτωση η Χιμνάσια λα Πλάτα έπαιζε με δύο μπροστά. Ο Φερνάντεζ ήταν ο συμπολεμιστής του Περέιρα στην επίθεση. 



Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, αλλάζει θέσεις και δέχεται μπάλες αριστερά και δεξιά. Άριστος χειριστής που δεν φοβάται τις πτέρυγες.

Επιπλέον, ο "χοντρός" (el gordo), όπως είναι το ψευδώνυμό του, έχει εκπληκτικό τελείωμα των φάσεων. Σημείωσε 24 γκολ σε 66 εμφανίσεις, με το σκοράρισμα να μην είναι η προτεραιότητά του στο παιχνίδι.

Ο Φακούντο Περέιρα δουλεύει πολύ για τους συμπαίκτες του. Κερδίζει χώρο έξω από την μεγάλη περιοχή. Χρειάζεται συμπαίκτες - καλούς σουτέρς δίπλα του που να αξιοποιούν τις ασσίστς.



Μαζί με τους Μονέτι (τερματοφύλακας) και Μέζα (μέσος) θα ήταν ένα σούπερ πακέτο από την Χιμνάσια λα Πλάτα. Θα συμπεριλαμβανόταν και ο Μούσις, ο άνθρωπος "πάσα", αλλά τον πρόλαβε η Κοπεγχάγη.

Η νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ θα διαπρέψει στην Superleague. Θα αποτελέσει τον "Δούρειο Ίππο" του Δικεφάλου για την νέα περίοδο 2014/2015. Θα διακριθεί χωρίς καλοκαιρινές τυμπανοκρουσίες...




Βίντεο με τα γκολ του Φακούντο Περέιρα στη σεζόν 2013/2014




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου