Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Δεν ντρέπεται η κυπριακή ομοσπονδία;


Δυστυχώς, το κυπριακό ποδόσφαιρο θα δώσει χείρα βοηθείας στους σφαγείς της Παλαιστίνης. Θα φιλοξενήσει ευρωπαϊκές αναμετρήσεις ισραηλινών ομάδων. Ούτε νερό σε αυτή την χώρα!

Η Uefa και οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες των Ισραήλ και Κύπρου συμφώνησαν στην διεξαγωγή ισραηλινών αναμετρήσεων σε ουδέτερο έδαφος, και πιο συγκεκριμένα σε γήπεδα της Κύπρου. Μια συμμαχία εντελώς παράλογη και κατακριτέα...

Συγκεκριμένα: Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μάριμπορ (Τρίτος Προκριματικός Τσάμπιονς Λιγκ). Γήπεδο "Αντώνης Παπαδόπουλος". Ημερομηνία 5 Αυγούστου, 21:00 η ώρα.




Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα - Ντιναμό Μόσχας (Τρίτος Προκριματικός Γιουρόπα Λιγκ). Γήπεδο "ΓΣΠ". Ημερομηνία 7 Αυγούστου, 20:00 η ώρα.




Η κυπριακή ομοσπονδία φιλοξενεί αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ισραήλ προκειμένου εκείνοι να συνεχίσουν ανενόχλητοι τις πολεμικές τους αλητείες. Έτσι, γίνεται εμμέσως συμμέτοχη στο αίμα που κυλάει στην χώρα της Παλαιστίνης.

Δεν θέλω να πιστέψω πως κάτι τέτοιο έγινε οικειοθελώς. Πιθανότατα, η συμφωνία έγινε με το "μαχαίρι στο λαιμό".  Αν όμως, δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, η ιστορία θα γραφτεί με μελανά γράμματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου