Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Γιοάν Μολό: Νέος ή και καλύτερος Βιεϊρίνια!


Είναι από τους παίκτες που αξίζουν υποδοχή στο αεροδρόμιο. Η μπάλα λατρεύει τον Μολό και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα κάνουν το ίδιο. Απόλαυση για ένα χρόνο στην Τούμπα! Ένα μίνι αφιέρωμα για το προφίλ του.


Η αλήθεια είναι πως όποιος έχει δει τον Γιοάν Μολό σηκώθηκε από την καρέκλα για το σενάριο με τον ΠΑΟΚ. Μάγος της μπάλας, τρομερό ταλέντο, με καταπληκτική τεχνική και ντρίμπλα που μπορεί να αγαπηθεί πιο πολύ και από τον Βιεϊρίνια. Η σύγκρισή ανάμεσα στους δύο είναι λογική καθώς μοιάζουν ποδοσφαιρικά σαν δυο σταγόνες νερό.


Οι επιδόσεις του στο γαλλικό πρωτάθλημα, και κυρίως με την Νανσί, τον κάνουν "πολύ" για το ελληνικό πρωτάθλημα και την Superleague. Έρχεται δανεικός για ένα χρόνο από την γαλλική ομάδα.

Μπορεί να παίξει και στις δύο πτέρυγες, πολύ γρήγορος και με αποφασιστικότητα. Η ταχύτητα έλειπε από τα άκρα του ΠΑΟΚ και ο Μολό έχει όλο το πακέτο. 


Το scouting του Δικεφάλου αξίζει συγχαρητήρια για την κίνηση και ανθοδέσμη αν τελικά ο Μολό έρθει στη Θεσσαλονίκη. Πάρτε διαρκείας πριν ανεβούν οι τιμές!


Η μονοετής μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ έχει ήδη ανακοινωθεί από το Wikipedia.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου