Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Μπαρτσελόνα| Χάνει τον Μάθιου και οι εναλλακτικές!


Οι καταλανοί δεν τα βρήκαν με τον ιδιόρρυθμο, Αμάντεο Σάλβο. Ο Μάθιου συνεχίζει στην Βαλένθια και πάει Λατινική Αμερική. Μπλιντ και Κάιο στο στόχαστρο για την άμυνα.


Ο πρόεδρος της Βαλένθια, Αμάντεο Σάλβο, δεν δέχεται τίποτα λιγότερο από την ρήτρα του Μάθιου. Η Μπαρτσελόνα δίνει 15 εκ. και οι νυχτερίδες ζητούν 20 εκ. ευρώ. 

Ο Σάλβο συνηθίζει να μην βάζει νερό στο κρασί του και έτσι ο Μάθιου μένει στην ομάδα και βελτιώνονται οι όροι του συμβολαίου του. Η ανανέωση θα γίνει αφότου τελειώσουν οι λιγοστές ελπίδες της Μπάρτσα.


Ουσιαστικά, απομένει μία μέρα για μια τελευταία προσπάθεια. Η Βαλένθια αναχωρεί την Τρίτη για τα φιλικά στην Λατινική Αμερική. AS και Marca θεωρούν απίθανη την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα και ήδη ψάχνουν τον επόμενο.

Ροντρίγκο Κάιο (Σάο Πάουλο) και Μπλιντ (Άγιαξ) είναι οι διεκδικητές της πολυπόθητης θέσης στο κέντρο της άμυνας. Μάλιστα, ο ολλανδός βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Βαρκελώνη. Κατά πάσα πιθανότητα, Μπλιντ και Πικέ θα συνθέτουν το αμυντικό δίδυμο της Μπαρτσελόνα για την σεζόν 2014-2015.


Ο Τζερεμί Μάθιου είχε σαν αυτοσκοπό την μετακόμισή του στην Καταλονία. Δεν συμμετείχε σε αρκετές προπονήσεις της Βαλένθια ενώ είδε από τον πάγκο το φιλικό των che με την Νυρεμβέργη.



Τα νέα δεδομένα βάζουν τέλος στις φήμες περί μεταγραφής του Μανωλά στην Βαλένθια. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι Οταμέντι, Μάθιου με τον δεύτερο να κρατάει και το περιβραχιόνιο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου