Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Η full συγκινητική ιστορία του Σουάρεζ και της γυναίκας του


Πίσω από κάθε άντρα με σκληρή όψη κρύβεται μια ευαίσθητη πλευρά. Ο Λουίς Σουάρεζ ξέρει να αγαπάει. Τα τρία πάθη του είναι η μπάλα, η μητέρα του και η γυναίκα του. Αποκάλυψη Marca (Juan Castro).


Το ενδιαφέρον της ιστορίας κρύβεται στο τρίτο σκέλος, αυτό της γυναίκας του. Ο Λουίς Σουάρεζ γνώρισε την τωρινή του σύζυγο σε πολύ μικρή ηλικία όταν αυτός ήταν 15 και η Σοφία 13 χρονών. 

Η τότε κοπέλα του τον απέτρεψε από την "νύχτα" του Μοντεβιδέο. Ο Σουάρεζ μπόρεσε χάρη στη σχέση του να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του με την Νασιονάλ.

Η δύσκολη φάση της σχέσης τους ήταν η μετακόμιση της Σοφία στην πόλη Οσπιταλέτ της Καταλονίας. Η οικογένειά της άλλαξε τόπο για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. 


Ο Σουάρεζ πείσμωσε περισσότερο από ποτέ. Ανέβηκε στην πρώτη ομάδα και ξεχώρισε. Η Χρόνινχεν τον έφερε στην Ευρώπη και εκείνος δεν έχασε την ευκαιρία. 

Επισκέφτηκε το σπίτι της Σοφία, μίλησε με τους γονείς της και οι μέλλοντες πεθεροί του πρότειναν: "Γιατί δεν μένετε μαζί στην Ολλανδία;". 

Από εκείνη τη στιγμή, μπήκε χρώμα στη ζωή του Λουίς Σουάρεζ. Η Σοφία γέννησε το πρώτο παιδί του, την Δελφίνα. Μάλιστα, ο τόπος γέννησής της κόρης τους είναι η Βαρκελώνη.


Η ευτυχία του παίκτη από το Σάλτο (από εκεί κατάγεται και ο Έντινσον Καβάνι), βασίστηκε σχεδόν αποκλειστικά στην μεγαλόψυχη κίνηση των γονιών της Σοφία. Ο Σουάρεζ έπρεπε να ανταποδώσει. 

Το 2014 η λύση δόθηκε. Ο επιθετικός υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα και ο κυριότερος λόγος της μεταγραφής, πέρα από τον αγωνιστικό, ήταν να βρίσκεται όλη η οικογένεια μαζί. Πλέον, διαμένουν στην περιοχή Καστελδεφέλς της Βαρκελώνης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου