Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ολυμπιακός| Ελεύθερος έρχεται ο Μποτία;


Ανησυχία έχει προκληθεί στις τάξεις των σεβιγιάνων οπαδών. Λεκτικές επιθέσεις κατά του προέδρου Μόντσι. Ο Μποτία αφήνει την Σεβίλλη και πιθανότατα υπογράφει ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό.


Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την μεταβίβαση του Αλμπέρτο Μποτία στον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, δεν έκανε λόγο περί οικονομικών δεδομένων και κόστους μεταγραφής. Έτσι, δεν έλειψαν και οι πρώτες αντιδράσεις με τους οπαδούς να φοβούνται το ενδεχόμενο ελεύθερης μετακίνησης.

Οι νικητές του Γιουρόπα Λιγκ είχαν αγοράσει τον Μποτία από την Σπόρτινγκ Χιχόν και είχαν δαπανήσει το ποσό των 2.5 εκ. ευρώ. Επίσης, η Σπόρτινγκ θα πάρει το 10% της μελλοντικής μεταγραφής (δηλαδή από τον Ολυμπιακό) αν η απόκτησή του δεν είναι ελεύθερη.

Ο κεντρικός αμυντικός της Σεβίλλης έπαιζε πέρσι δανεικός στην Έλτσε (2013-2014). Το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ανδαλουσία, όμως, η πόρτα ήταν ήδη κλειστή αφού ο Έμερι αγόρασε τον πολύ καλό Αρίμπας από την Οσασούνα.


Τα σχόλια των οπαδών της Σεβίλλης στη Marca


"Η Σεβίλλη τον αγόρασε για 2.5 εκ μαζί με τους φόρους και η Σπόρτινγκ Χιχόν κράτησε ένα 10% από μελλοντική πώληση. Να δούμε πως πήγε η μεταγραφή και αν ο Μόντσι έβγαλε τα βασικά τουλάχιστον..."



"Μέρι και εγώ ξέρω ότι ο Μποτία έφυγε τζάμπα"




Το νούμερο του Μποτία στον Ολυμπιακό



Επίσης, ίσως προκληθεί πρόβλημα με το νούμερο του Μποτία αφού πέρσι φορούσε την φανέλα με το "3", αριθμό που κατέχει στον Ολυμπιακό ο Αυλωνίτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου