Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Μελισσανίδης: "Λαθρέμπορος ναρκωτικών ο Μαρινάκης" (video)



Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε κομβικό χρονικά σημείο με τους δύο μεγαλύτερους παράγοντες να έρχονται σε σκληρότατη κόντρα. Ύβρεις, παρανομίες και μηνύσεις πριν από την "ανάσταση" ή την οριστική καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου!




Η συνέντευξη Τύπου του κ. Μελισσανίδη περιελάμβανε ουκ ολίγους χαρακτηρισμούς για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Μπούλης, Κατίνα, Λαθρέμπορος, υπεύθυνος στημένων" ενώ τον Κώστα Παραπαπά κατονόμασε "Καραπαπάρα".

Επιπρόσθετα, εξέφρασε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τις ενστάσεις του για το Ολυμπιακός - Βέροια και για τα 6 εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύτηκαν στο στοίχημα και συγκεκριμένα στο σκορ 3-0. Συνάμα, έδειξε και τα ματς Ολυμπιακός - Πανθρακικός αλλά και το Εργοτέλης - Ολυμπιακός. Ουσιαστικά, δήλωσε πως περίπου τα μισά ματς των ερυθρολεύκων είναι στημένα!

Παράλληλα, προέβαλλε την άγνοιά του αναφορικά με τον ιδιοκτήτη του Εργοτέλη, που μετά από τον θάνατο του κ. Παπουτσάκη δεν είναι ευρέως γνωστός. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι πλέον ο Γιάννης Δασκαλάκης, ωστόσο, η παρουσία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι άγνωστη για την πλειονότητα των φιλάθλων.




Δεν δίστασε να μιλήσει για εμπλοκή του Ολυμπιακού σε Πανιώνιο, Τύρναβο και Εθνικό Γαζώρου υπονοώντας πως έχουν αδερφική σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θεωρώντας τα ως παραρτήματα των ερυθρολεύκων!

"Ψηφίζει" Καραγκούνη για πρόεδρο της ΕΠΟ σπάζοντας τον "πάγο" της ΆΕΚ με τον Παναθηναϊκό.

Και, τέλος, πιστεύει πως ο κ. Μαρινάκης έχει συμμετοχή στην μεταφορά δύο τόνων ηρωίνης, πράγμα που ανέλαβε ο κ. Κοτσώνης, το δεξί χέρι του "κατηγορούμενου".

Αναμφίβολα, ο Μελισσανίδης δεν είναι "αγγελούδι", όμως, οι αποκαλύψεις του συνέδραμαν αισθητά στην καλύτερη άποψη των οπαδών σχετικά με την περίπτωσή του. 





Το βίντεο με τις καυστικές δηλώσεις Μελισσανίδη:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου