Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Γκάμπι και Άντερ Ερέρα μπαίνουν φυλακή για στημένα στην Ισπανία!



Το Λεβάντε - Σαραγόσα καίει το ισπανικό ποδόσφαιρο με την Δικαιοσύνη να προετοιμάζει παραδειγματική τιμωρία. Η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην Λα Λίγκα και οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν με φυλάκιση τεσσάρων ετών!



Στο στόχαστρο των δικαστών βρίσκονται ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές, ένας πρόεδρος, ο Χαβιέρ Αγκίρε και δύο παράγοντες. Ανάμεσά τους και ο τότε αρχηγός της Σαραγόσα, Γκάμπι, που φέρει πολλές κατηγορίες για συμμετοχή. Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, ο Γκάμπι είχε μιλήσει στους συμπαίκτες του για τα "θέλω" του προέδρου.



Τα υπόλοιπα ονόματα που εμπλέκονται στο στημένο παιχνίδι είναι οι: Πόνσιο, Χόρχε Λόπεθ, Ντα Σίλβα, Ντιόγκο, Άντερ Ερέρα, Μπραούλιο και Τόνι Δόμπλας. 



Η φυλάκιση των παραπάνω μοιάζει ως πιθανό αλλά ακραίο σενάριο. Ως πιο κοντινό στην πραγματικότητα είναι το ενδεχόμενο τερματισμού της καριέρας τους. Αναμφίβολα, αυτό θα είναι ιδιαιτέρως δυσάρεστο για τον νεαρό παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για τον Χαβιέρ Αγκίρε (προπονητής της Ιαπωνίας) μιας και ο μεξικάνος θέλει να συνεχίσει στον χώρο του ποδοσφαίρου για αρκετά χρόνια ακόμη.

Η "μέρα με την νύχτα" είναι το ισπανικό και το ελληνικό ποδόσφαιρο αφού οι καταγγελίες του Μελισσανίδη για στημένα παιχνίδια του Ολυμπιακού "σκεπάστηκαν" από την ελληνική Δικαιοσύνη. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου