Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Πρόκληση και πάλι από Κασάμι, αλβανικός αετός και με Ατλέτικο! (photo)



Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν βάζει μυαλό και συνεχίζει στο ίδιο εθνικιστικό μοτίβο. Συνεχής προπαγάνδα του Κασάμι που αδιαφορεί για τις προειδοποιήσεις!




Το πρώτο "μπαμ" έγινε με τον πανηγυρισμό του Παϊτίμ Κασάμι απέναντι στην Γιουβέντους. Αφιέρωσε το γκολ του στον αλβανικό λαό φανατίζοντας περισσότερο το τεταμένο κλίμα των τελευταίων μηνών.

Ο πολιτογραφημένος ελβετός γεννήθηκε στα Σκόπια από αλβανούς γονείς και τρέφει "παράξενες" πεποιθήσεις.

Με τον ίδιο τρόπο είχε πανηγυρίσει και κατά την θητεία του στην Παλέρμο. Ο Κασάμι μοιάζει με ωρολογιακή βόμβα. Δυτικά ο Λίλα και στην Μακεδονία τέτοια δείγματα έχει δώσει ο Κάτσε. Κίνδυνος...



Ο Κασάμι πέρασε αλλαγή στο Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακός και με την πρώτη ευκαιρία προέβη στην αγαπημένη του κίνηση. Πιθανώς, ο αλβανικός αετός να αποτελεί το γούρι του Κασάμι, κάτι που όμως δεν συνάδει με την ελληνική νοοτροπία.

Η εθνική Ελβετίας απαγόρευσε τόσο στον Κασάμι όσο και στους υπόλοιπους παίκτες από την Αλβανία να πανηγυρίζουν κατά αυτό ή παρόμοιο τρόπο. Έτσι, ο πρώην μέσος της Φούλαμ δεν θέλησε να ρισκάρει την θέση του και παρουσίασε το αγαπημένο του σύμβολο με διακριτικότητα.

Ο Κασάμι (Ολυμπιακός) σταυρώνει τα χέρια του και με την Ατλέτικο Μαδρίτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου