Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Μπηχτές του Νόιερ για τα εσώρουχα του Ρονάλντο!



Πόλεμος ενόψει Χρυσής Μπάλας με τον Νόιερ να προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. Θα πιάσει η επίκληση στο συναίσθημα του ποδοσφαιρόφιλου;



Ο CR7 θεωρείται το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της Golden Ball τόσο λόγω ποδοσφαιρικών ικανοτήτων όσο και image. Πώς αλλιώς ο Μπαλοτέλι θα διατηρούταν στο προσκήνιο...;

Ωστόσο, ο Μάνουελ Νόιερ θεωρείται για πολλούς ως ο ποδοσφαιριστής που δικαιούται το έπαθλο. Η κατάκτηση του Μουντιάλ καθώς και των γερμανικών τίτλων δεν είναι ευκαταφρόνητοι.

Η θέση του, όμως, δεν "πουλάει" και θέλησε να επιτεθεί με υπονοούμενα στον Ρονάλντο. "Δεν είμαι άνθρωπος που ποζάρει με εσώρουχα", δήλωσε στο Kicker με αφορμή την επεισοδιακή βραδιά ανάμεσα σε Ρονάλντο και Κριστίνα Άτσε.



Η ατάκα της παρουσιάστριας για τα "σώβρακα" του πορτογάλου είχε ανοίξει έναν πόλεμο αρκετών ημερών. Αξέχαστο το γκαλά.

"Δεν μου αρέσει το κόκκινο χαλί, προτιμώ το χορτάρι".



Ενώ καταφέρθηκε και κατά των δημιουργών highlights. "Μετά από τα παιχνίδια δείχνουν κυρίως τα γκολ, τις φάσεις για γκολ, τις ασίστς... Ο θεατής σπάνια θυμάται τι αποκρούσεις έκανε ο τερματοφύλακας".

Για την κατάκτηση του Μουντιάλ. "Γράψαμε ιστορία, θα μείνει αξέχαστο".

Ενώ υπογράμμισε πως οι τίτλοι της Μπάγερν στη Γερμανία δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με αυτούς της Ισπανίας και της Αγγλίας. "Οι επιτυχίες μου με την Μπάγερν Μονάχου μένουν σε δεύτερο πλάνο".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου