Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Παναθηναϊκός| Ευχαριστημένη η 13 που έδιωξε τον Τζίγγερ;



Τα γεγονότα κρίνονται σε βάθος χρόνου και η πίστωση μέχρι το σήμερα δεν δικαιώνει την Θύρα 13. Η απομάκρυνση του Βαρδινογιάννη για ένα άγνωστο αύριο καίει τον πάλαι ευρωπαίο Παναθηναϊκό.




Η εμπλοκή των οργανωμένων στα διοικητικά των ομάδων είναι ασυναφής με το έργο τους. Στόχος των οπαδών είναι η ενθάρρυνση των παικτών και χρειάζεται να επέμβουν μόνο αν κινδυνεύει η βιωσιμότητα του συλλόγου και αν έχουν να προτείνουν κάτι καλύτερο, κάτι που δεν έγινε.

Ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός απέτυχε λόγω των ονείρων που χτίστηκαν γύρω από αυτόν και συγκρίνοντάς τον με τα περασμένα χρόνια. Ωστόσο, ένα ρόστερ με Σισέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπουμσόνγκ και Γκοβού θα έμοιαζε σαν ανέκδοτο σήμερα. Η καθόλου μιντιακή απόκτηση του Λουίς Γκαρθία θα είχε διαφορετική μεταχείριση το 2014. Ο ισπανός θα μπορούσε να θεωρηθεί ως σταρ του Παναθηναϊκού αν ερχόταν το καλοκαίρι με την ηλικία του τότε, φυσικά.

Η σεζόν 2011-2012 ήταν εφιαλτική για τον Παναθηναϊκό με τα χρέη να πνίγουν τους παίκτες όπως τον αρχηγό Ζέκα. Η αποστολή έμενε σε χειρότερα ξενοδοχεία με παράπονα τύπου "το κρεβάτι δεν χωράει τα πόδια μου" να αποτελούν αποδεικτικές μαρτυρίες. Οι πράσινοι έπαιζαν στα πλέι - οφς χωρίς να γνωρίζουν αν η UEFA θα τους δώσει τελικά έγκριση. Ο Αλαφούζος σώζει την κατάσταση.



Αποτυχημένες πορείες και απουσία από την Ευρώπη έλαβαν χώρα στη συνέχεια. Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στο φετινό Europa League δύο αγωνιστικές πριν την λήξη των ομίλων και έχοντας κερδίσει μόλις ένα βαθμό.

Γκολ της Ντιναμό Μόσχας μέσα στη Λεωφόρο



Οπαδοί και παίκτες ντρέπονται να μιλήσουν για κατάκτηση πρωταθλήματος, που με τον Βαρδινογιάννη ήταν διεκδικητές.






Συνθήματα κατά Τζίγγερ



Τζίγγερ Δυνάστη, τη ΓΗΠΕΛ σου και δρόμο



Τζίγγερ φύγε, κανένας δε σε θέλει... Κάθε μέρα που περνά ο ΠΑΟ μας πεθαίνει


 Τζίγγερ πούλα



 Τζίγγερ σήκω και φύγε τώρα. Ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ!



Βάλτε φράγκα, τέρμα η κοροϊδία, ο Τζίγγερ πουλάει, να η ευκαιρία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου