Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Μάλαγα 1-2 Ρεάλ Μαδρίτης| Μάγεψε την "οικογένειά" του ο Ίσκο!



Η επιστροφή του ασώτου υιού είχε ευτυχές τέλος. Χειροκρότημα για την μεγαλοπρεπή εμφάνισή του Ίσκο.



Το "23" της Ρεάλ Μαδρίτης είναι on fire και αυτό αποτυπώνεται στα παιχνίδια των μερένχες αλλά και της εθνικής Ισπανίας (π.χ. απέναντι στην Λευκορωσία).

Μυαλό, όμορφη ντρίμπλα, σούπερ ακούμπημα της μπάλας. Ο Ίσκο ήταν σχεδόν τέλειος στο Ροσαλέδα. Ο τραυματισμός του Μόντριτς τον κρατάει στην ενδεκάδα αφού μετά την επιστροφή του Μπέιλ τα πράγματα έμοιαζαν δυσοίωνα για τον διεθνή μέσο.

Ο Ίσκο ανταποκρίθηκε σε οποιαδήποτε θέση κι αν χρησιμοποιήθηκε. Αρχικά, δοκιμάστηκε στην τριάδα των χαφ και κάλυπτε την δεξιά πλευρά. Αργότερα, πέρασε στην θέση του αριστερού εξτρέμ με τον Χάμες να πηγαίνει δεξιά. Παράλληλα, δεν ήταν λίγες οι φορές που συνέκλινε προς την θέση του Τόνι Κρόος, του κεντρικού μέσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σόου τελείωσε κάπως άδοξα για τον Ίσκο μιας και στο 85' δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αποβολή μετατράπηκε σε standing ovation. Οι οπαδοί της Μάλαγα αποθέωσαν τον πρώην σταρ της ομάδας τους σε μια καριέρα που έχει πάρει την ανιούσα.


Μάλαγα 1-2 Ρεάλ Μαδρίτης, 29/11/2014, Λα Λίγκα, Πρωτάθλημα Ισπανίας, Ποδόσφαιρο, Πριμέρα Ντιβισιόν, La Liga, Spain, Football, Primera Division

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου