Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Ρεάλ Μαδρίτης| Τρελή αποζημίωση για Μόντριτς!



Η FIFA βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον τραυματισμό του Μόντριτς. Το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης χάνει την χρονιά και ο Μπλάτερ πληρώνει τα "σπασμένα"!



Το Ιταλία - Κροατία (16/11/2014) σημαδεύτηκε από το σοβαρό χτύπημα του Λούκα Μόντριτς. Η πρώτη εκτίμηση μιλούσε για απουσία ενός μήνα, ωστόσο, τα αποτελέσματα ήταν σοβαρότερα. Η "ένδειξη - φαβορί" μοιάζει αυτή των τριών μηνών. Σε αυτή την περίπτωση η Ρεάλ Μαδρίτης θα εισπράξει 1.6 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση, ένα ποσό που πάντα είναι ανάλογο με το συμβόλαιο του παίκτη. Ο Μόντριτς αμείβεται με τέσσερα εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Αν ο Μόντριτς μπει στο χειρουργείο τότε η απουσία του από τα γήπεδα θα φτάσει τους έξι μήνες, που σημαίνει μια χρονιά στα σκουπίδια... Τότε το παραπάνω ποσό θα διπλασιαστεί.



Ανάλογη περίπτωση και ο Κεντίρα που είχε τραυματιστεί στο φιλικό της Γερμανίας με την Ιταλία. Η FIFA πλήρωσε 2 εκ. ευρώ για τον πεντάμηνο τραυματισμό του.

Παρόλα αυτά, καμία αποζημίωση δεν καλύπτει το κενό τους. Ήδη στην Ισπανία γίνονται ψηφοφορίες αναφορικά με τον διάδοχο του Μόντριτς, με το κοινό να θέλει Ίσκο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου