Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Παοκτσήδες τρόμαξαν την Ryanair για Έμπολα (photos)



Μια μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών αναστάτωσε το αεροδρόμιο Μακεδονία με την γνωστή εταιρεία να τους απειλεί με πρόστιμο 3.500 ευρώ!



Η συγκεκριμένη παρέα ηλιθίων, που δυστυχώς αυτή τη φορά ανήκαν στην κερκίδα του ΠΑΟΚ, ταξίδευε στην Αθήνα προκειμένου να κάνει "σκάλα" για Ρώμη και από εκεί οδικώς για Φλωρεντία.

Πάντα το κίνητρο ενός οπαδού να κάνει εκδρομή με την ομάδα του κερδίζει την συμπάθεια του κόσμου. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση οι συνταξιδιώτες τους τούς κοιτούσαν με απέχθεια.

Ήδη από τον αερολιμένα φαινόταν τι θα ακολουθήσει. Ένας εξ αυτών φορούσε ειδική μάσκα φωνάζοντας πως έχει έμπολα. Μάλιστα, οι 50χρονοι φίλοι του βρήκαν αστεία την ιδέα και γελούσαν ακατάπαυστα. 50 χρόνια πήγαν τζάμπα...

Κατά την επιβίβασή τους στο αεροπλάνο επιζητούσαν με κάθε τρόπο να ανάψουν τσιγάρο. Η αεροσυνοδός τους προειδοποίησε πως θα τους επιβληθεί πρόστιμο 3.500 ευρώ αν κάπνιζαν.

Ούτε στις ασκήσεις ασφαλείας σταμάτησαν κάνοντας σεξιστικά νοήματα στην αεροσυνοδό. Αμέσως επενέβη συνάδελφος της λέγοντας πως θα μετρήσει μέχρι το τρία αλλιώς θα λάμβανε πιο αυστηρά μέτρα.



Επικίνδυνοι και ανώριμοι τέτοιου είδους άνθρωποι, που βρίσκονται πίσω από τα κεκλεισμένων των θυρών όλων των ομάδων. Το ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα σε κίνδυνο.



Φιορεντίνα - ΠΑΟΚ 6/11/2014 Europa League Link Live Streaming



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου