Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Χετάφε| Το νέο πουλέν λέγεται Γιόντα




Η κατεστραμμένη περσινή Χετάφε έχει μετατραπεί από ασχημόπαπο σε κύκνο. Ο Γιόντα έκανε την ομάδα κουκλίστικη! Και δεν έπαιζε στο Star Wars...

Πανηγυρίζοντας το γκολ κόντρα στην Ντέπορ



Ο Γιόντα έχει μαγέψει τους πάντες στη Μαδρίτη. Ντρίμπλα, εμπνέει σιγουριά, διαθέτει πλουσιότατο ταλέντο. Καμία σχέση με τους πρώην συμπαίκτες του, Πλιάτσικα και Αραμπατζή (Άστρα Τζιούρτζιου).

Η χειρότερη ομάδα της περσινής Λα Λίγκα παίρνει αποτελέσματα, προσφέρει θέαμα και χαρακτηρίζεται από οικογενειακό κλίμα. Σε κάθε χαμένη φάση ο ένας ποδοσφαιριστής δίνει το χέρι στον συμπαίκτη του, αναγνωρίζοντας πως το "καράβι" της Χετάφε κινείται σε σωστή κατεύθυνση.

Ο ιβοριανο-γαλλο-ελβετός ήρθε στα 26 του χρόνια από την αφάνεια. Μια θεωρητικά καραβιά αποδείχτηκε λίρα εκατό για την Χετάφε. 

Με άγριες διαθέσεις




Αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ. Αναζωογονημένοι οι μπλε αφού συμπαίκτες του όπως οι Λαφίτα, Σαράμπια και Ντιέγκο Κάστρο έχουν βρει τον εαυτό τους.

Προς το παρόν οι ισπανικές εφημερίδες (Marca και AS) δεν έχουν δείξει το ανάλογο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Καρίμ Γιόντα (Karim Yoda). Ωστόσο, αυτό δεν θα αργήσει να γίνει.




Χετάφε, Link, Live Streaming, Γκολ, Μεταγραφές, Αποτελέσματα, Μαδρίτη, Ψευδώνυμο, Ισπανία, La Liga, BBVA, Primera Division, Πρωτάθλημα, Σκορ, Getafe




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου