Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Νησιά Φερόε| Δυο δουλειές τη μέρα οι διεθνείς!



Οι ποδοσφαιριστές των Νήσων Φερόε είναι άξιοι θαυμασμού αφού πέρα από μπάλα, κλοτσούν και τις δυσκολίες της ζωής. Η showbiz δεν είναι το φόρτε τους και πιο πολύ μοιάζουν με τους οπαδούς παρά με τους αντιπάλους τους.




Η προσεχής αντίπαλος της εθνικής Ελλάδος συναποτελείται από παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες low profile. Ο μόνος που ξεχωρίζει (κάπως) είναι ο τερματοφύλακας Νίλσεν που κατάφερε να φορέσει μια φορά την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι.



Οι περισσότεροι διεθνείς των Νήσων Φερόε παίζουν σε ομάδες του εγχώριου πρωταθλήματος ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν μετακομίσει στην Δανία. Μεταξύ άλλων και το ανερχόμενο ταλέντο, Μπράντουρ Όλσεν (Κοπεγχάγη).



Δεν είναι παράλογο ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές ασκούν και άλλο επάγγελμα για τα προς το ζειν. Ανάμεσά τους και ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, Μπεντζάμινσεν, που είναι επιπλοποιός. Επίσης, ο μέσος Χολστ είναι δάσκαλος ενώ ο Χάνσεν είναι δημοσιογράφος.

Τα Νησιά Φερόε κατέχουν την 187η θέση στην κατάταξη της FIFA ενώ έγιναν γνωστά χάρη σε πρόσφατες δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς που χαρακτήρισε τους παίκτες "κλαψιάρηδες και ψαράδες"!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου