Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

U19| Ελεύθερη θέαση των μελλοντικών αστέρων σε Βέροια και Κατερίνη!



Μοναδική ευκαιρία για τους έλληνες φιλάθλους που μπορούν να παρακολουθήσουν τζάμπα τους πρωταγωνιστές του κοντινού μέλλοντος. Ταλέντα της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μπάγερν Μονάχου, της Παρί κ.ά θα παρελάσουν από την Μακεδονία!

 Ο Jose Angel Pozo της Μάντσεστερ Σίτι



Οι εθνικές ομάδες κάτω των 19 μοιάζουν για την πλειοψηφία των ελλήνων ως κάτι πολύ μακρινό όσον αφορά μια αξιόλογη καριέρα. Και αυτό δεν είναι άδικο με βάση την πορεία αρκετών ποδοσφαιριστών της χώρας μας.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συμβαίνει με τις χώρες που θα φιλοξενηθούν στην Ελλάδα. Οι ομάδες U19 της Ισπανίας, της Γερμανίας καθώς και της Γαλλίας αποτελούν τον προθάλαμο για την εθνική ανδρών. Χαρακτηριστικά παραδείγματα ο Βίκτορ Βαλντές, ο Ντάνι Καρβαχάλ, ο Αντρές Ινιέστα, ο Χουάν Μάτα, ο Πικέ, ο Σέρχιο Ράμος, ο Κόκε, ο Ίσκο, ο Μοράτα, ο Αλκάθερ και πολλοί άλλοι!

Ο Xiker Ozerinjauregi Mendikoetxea της Αθλέτικ Μπιλμπάο




Ανάλογα παραδείγματα και στην Γαλλία: Γιορίς, Καμπάιγ, Πογκμπά, Μπενζεμά και Γκρίεζμαν.

Όσον αφορά την Γερμανία: Νόιερ, Χέβεντες, Μιούλερ, Κρόος, Εζίλ, Σβάινστάϊγκερ.

Υπέροχα φιλικά αναμένονται με την είσοδο να είναι ελεύθερη. Η προσέλευση σε Βέροια και Κατερίνη πρέπει να είναι αντάξια των ομάδων.

Δεν είναι τηλεμάρκετινγκ, όντως η ευκαιρία είναι μεγάλη και όντως δεν υπάρχουν εισιτήρια! Οι σπουδαιότερες εθνικές νέων στην Ελλάδα!


Το πρόγραμμα της δΙοργάνωσης, οι ημερομηνίες και οι ώρες των αγώνων αναγράφονται παρακάτω:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου