Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Βρε να ζήσουν οι τσολιάδες του ΠΑΟΚ...

Πάει για κύπελλο ο ΠΑΟΚ. Στην φιέστα θα τραγουδήσει η Γωγώ Τσαμπά. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα κάνει και αφιερώσεις. Σε όλα τα πρωτοπαλήκαρα που πατάνε το χορτάρι και δυσφημούν το ποδόσφαιρο. Πρώτος θα πάρει το μικρόφωνο ο Κώστας Κατσουράνης, ο βασιλιάς του πατρινού καρναβαλιού. 

Οι προκλήσεις από τον πάγκο ήταν απλά εξευτελιστικές για τον ίδιο. Με συνεπήρε η λογική του Μάνταλου να αποβάλει έναν αναπληρωματικό και έναν βασικό. Βραβείο ευφυίας στον ρέφερι.

Η τιμωρία του Κατσουράνη πρέπει να έρθει από τον Σάντος, όπως θα έκανε και ο Πραντέλι και ο Βιθέντε δελ Μπόσκε. Ο Κατσουράνης έκανε καριέρα αλλά έτσι όπως δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα φύγει κανένας άλλος παίκτης στο εξωτερικό εξαιτίας του!

Επίσης, φανταστική εικόνα να συμμετέχουν στις αποφάσεις του διαιτητή οι μπράβοι των δύο ομάδων. Οι γνωστοί - άγνωστοι που στήνουν αλυσίδα γύρω από την αποστολή του Ολυμπιακού στα αεροδρόμια, εμφανίστηκαν και στην Τούμπα, ακριβώς πίσω από τον Μάνταλο!

Από την άλλη, φοβερή φάση να κατεβαίνει ο Σαββίδης να μιλήσει με τον διαιτητή παρέα με δύο φουσκωτούς. Δηλαδή αν εμφανίζεται έτσι μπροστά στην κάμερα τί γίνεται off the record;

Μαφιόζικο ελληνικό ποδόσφαιρο στην καρδιά μου πάντα ζεις...  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου