Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Το Μαδριγάλ που γίνεται ΜαΝΤΡιγάλ!

Το γήπεδο της Βιγιαρεάλ είναι απαράδεκτο φέτος. Η έδρα των κίτρινων υποβρυχίων είναι μια μαύρη κηλίδα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Δύσκολα βρίσκεις ένα ισπανικό γήπεδο που να χαρακτηρίζεται από  "αγιοσύνη". Συχνά σημειώνονται παραπτώματα και η φετινή χρονιά δεν είναι εξαίρεση. Οι αναπτήρες στον Ρονάλντο (Ατλέτικο), το χαμηλό ποιοτικά κοινό της Σοσιεδάδ (non-stop υβριστικά συνθήματα), τα σκουπίδια δίπλα στον αγωνιστικό χώρο (Αλμερία), ο ξεγυμνωμένος οπαδός της Χετάφε που οδήγησε τον Κόστα στο χαμένο πέναλτι... Ωστόσο, η Βιγιαρεάλ έχει τα πρωτεία την σεζόν 2013-2014.

Κάποιος "οπαδός" της ομάδας είπε να κλέψει την φαεινή ιδέα της Τούμπας. Στόχος ο συμπατριώτης του Σαλίνο, Ντάνι Άλβες. Μια εικόνα τραγική που δεν έχει καμία σχέση με την αντιρατσιστική Ισπανία.

Πριν από το συγκεκριμένο γεγονός, η εικόνα του Μαδριγάλ είχε ήδη αμαυρωθεί. Το παιχνίδι Βιγιαρεάλ-Θέλτα είχε προκαλέσει την οργή της ισπανικής κοινής γνώμης. Ένας πιθανός φίλος του παραπάνω (!) είχε πετάξει δακρυγόνο στο χορτάρι. Μάλιστα, το συμβάν δεν έμεινε εκεί καθώς το "πολεμικό" του εφόδιο σκέπασε με καπνό όλο το γήπεδο, το οποίο χρειάστηκε να εκκενωθεί. 






Και η απάντηση του Φρεντ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου