Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αποκλειστικό! Πάμπλο ντε Μπλάσις: "Θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ"

Ο Πάμπλο ντε Μπλάσις αναλύει την ομάδα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά. Επίσης, συγκρίνει τον φετινό με τον περσινό τελικό κυπέλλου.



-Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να κάνει την έκπληξη στην Τούμπα;

Απ: Ναι πιστεύω πως ναι. Θυμάμαι πολύ καλά πως όταν παίξαμε πέρσι, στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κουρασμένοι από τον τελικό. Ήταν ένας αρνητικός παράγοντας να παίξουμε μετά από τρεις μέρες. Το προνόμιο που έχουμε φέτος είναι ότι είμαστε ξεκούραστοι και φρέσκοι. Έχουμε πολύ διάθεση να παίξουμε. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από μία πικρή ήττα στον τελικό του κυπέλλου και είναι λίγο κουρασμένος. Πάμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.

-Κατά την άποψή σου, ποια είναι τα δυνατά και ποια τα αδύναμα σημεία αυτής της ομάδας;

Απ: Όλες οι γραμμές του ΠΑΟΚ είναι ενωμένες. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή που μάχεται μέχρι την τελευταία στιγμή. Άσχετα αν χάνουν συνεχίζουν να παλεύουν. Επίσης, ο κόσμος της είναι ένα δυνατό σημείο. Όμως κάποιες φορές, ο κόσμος της ομάδας μπορεί να προκαλέσει αρνητικές συνέπειες. Αυτή την στιγμή είναι λίγο ξενερωμένος λόγω του τελικού. Έτσι, αν καταφέρουμε στα πρώτα λεπτά να κάνουμε καλό παιχνίδι τότε ο κόσμος θα είναι ενάντια στον ΠΑΟΚ. Η πίεση θα μεταφερθεί σε εκείνους. Αυτό θα είναι ωφέλιμο για εμάς.

-Θα ήθελες να παίξεις σε ένα σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ;

Απ: Ναι, είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Έχει πολύ κόσμο, φαίνεται πως έχει καλή οργάνωση και παίζει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μια ωραία ομάδα για να παίξω.

-Ποιες ήταν οι διαφορές ανάμεσα στον τελευταίο τελικό και στον τελικό που παίξατε πέρσι;


Απ: Τόσο φέτος όσο και πέρσι έπαιξαν στον τελικό ομάδες που άξιζαν να βρίσκονται στον τελικό. Πέρσι ο τελικός ήταν πιο ισορροπημένος. Φέτος ο Παναθηναϊκός έκανε ένα φανταστικό ματς. Μέχρι το 45'-50' είχε σχεδόν τελειώσει το παιχνίδι. Ο παίκτης που έπαιζε κόντρα στην άμυνα του ΠΑΟΚ, ο Μπεργκ, δεν υπήρχε πέρσι στον τελικό. Ούτε από πλευράς Ολυμπιακού ούτε από πλευράς Αστέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου