Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

"Στημένος" ο τραυματισμός του Φαλκάο;



Πιθανώς, η Κολομβία να στερηθεί την βοήθεια του Φαλκάο στο προσεχές Μουντιάλ. Ωστόσο, η απουσία του διεθνή σταρ δεν είναι έκπληξη.


Ο Ραδαμέλ Φαλκάο φαίνεται πως φροντίζει πολύ για την εικόνα του. Ξέρει πως το Europa League και οι εγχώριες διοργανώσεις είναι αρκετές για να κερδίσει τον κόσμο, που πίνει νερό στο όνομα του.

Το "9" τεχνηέντως ,λοιπόν, δεν επιδιώκει να ρισκάρει και κινείται σε γνωστά νερά. Μόνο μια φορά έχει αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό με την Πόρτο. Οι προσδοκίες για μια καλή πορεία δεν ήταν πολλές.  Είναι προφανές πως ο Φαλκάο αποφεύγει τα βαριά στοιχήματα, αυτά που θα του προκαλούσαν περισσότερο άγχος και παράλληλα ένα πιθανό πλήγμα του ονόματος του. Γνωρίζει καλά πως στον χώρο του ποδοσφαίρου εύκολα γκρεμίζονται καριέρες αφού πολύ συχνά η άποψη του κόσμου είναι μετέωρη και άκρως μεταβλητή.

Είναι απορίας άξιον πως από την Πόρτο πήγε στην Ατλέτικο... Μόλις είχε πάρει το Europa League και είχε χριστεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης ever. Γιατί να διαλέξει μια ομάδα που δεν έπαιζε Τσάμπιονς Λιγκ; Επίσης, γιατί έφυγε μόλις οι ροχιμπλάνκος εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση;

Τα λεφτά της Μονακό ίσως να αποτελούσαν το άλλοθι πίσω από το οποίο κρύφτηκε ο Φαλκάο. Αν η Μονακό παίξει Τσάμπιονς Λιγκ του χρόνου, ο κολομβιανός λογικά θα έχει ήδη φύγει.

Έτσι, και στην περίπτωση του Μουντιάλ ο Φαλκάο ίσως να τράβηξε λίγο περισσότερο την διάρκεια του τραυματισμού του. Παρόλα αυτά, ο διεθνής επιθετικός έκανε το χρέος του και προσέφερε στην χώρα του μια ιστορική πρόκριση. Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμά του να μην συμμετάσχει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου