Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο Μώραλης κάνει πολιτική καριέρα στις πλάτες του Ολυμπιακού!

Το site του Ολυμπιακού θυμίζει καφενείο. Σαν εκείνα τα μέρη που συγκεντρώνονται οι σημαιάκηδες  του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, λίγο πριν φθείρουν κι άλλο την εικόνα της Ελλάδος.

Έναν μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές, ο Γιάννης Μώραλης βάζει υποψηφιότητα για δήμαρχος Πειραιά. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα έχει το ρόλο του δημοτικού συμβούλου. 

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ας μείνει για κάποιους "σύμβολο", αλλά δεν πρέπει να γίνει σύμβουλος. Η ψήφος δεν πρέπει να είναι συναισθηματική. Αυτά είναι σημάδια παρακμής. Πιστεύετε ότι η Ελλάδα έχει την ίδια κριτική σκέψη με την Βραζιλία; Μια χώρα, δηλαδή, που εξέλεξε τον Ρομάριο;

Όσο απογοητευτικά και να είναι τα πράγματα στην πολιτική, καλύτερο θα ήταν να αποφευχθούν τέτοιες λύσεις. Το λευκό φαντάζει η ιδανικότερη λύση όταν δεν υπάρχει μια σταθερή επιλογή.

Πάντως, ο Ολυμπιακός της αξιόλογης ευρωπαϊκής πορείας έχει ξεφτιλίσει το site του για λόγους πολιτικούς. Δύο ανακοινώσεις δημοσιεύτηκαν για χάρη του Γιάννη Μώραλη, για κάτι που δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου