Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Νεϊμάρ - Τα έγγραφα που "καίνε"

Οι μαδριλένοι κυνήγησαν τον Νεϋμάρ το καλοκαίρι και σύμφωνα με τα έγγραφα που παρουσιάζονται, το κόστος της μεταγραφής θα έφτανε τα 105.000.000 ευρώ!


Στο αστρονομικό ποσό που αναγράφεται δεν περιλαμβάνονται τα μπόνους, το συμβόλαιο του παίκτη καθώς και τα δύο φιλικά από τα οποία θα είχε επιπλέον έσοδα η Σάντος.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσέγγισε πολύ στενά τον Νεϋμάρ. Πιο αναλυτικά, η Ρεάλ πέρα από το οικονομικό, προσπάθησε να καλύψει όλα τα προβλήματα που θα είχε ο βραζιλιάνος στην Μαδρίτη.

Μέσα σε αυτά τα έγγραφα, οι μερένχες ανέλαβαν το μέρος που θα έμενε ο Νεϋμάρ. Η νέα του κατοικία θα βρισκόταν στη Μοραλέχα, εκεί όπου κατοικούσε ο Εζίλ και συνεχίζει να διαμένει ο συμπατριώτης του Νεϋμάρ, Μαρσέλο.



Επιπλέον, η Ρεάλ ανέλαβε όλα τα μέτρα ασφαλείας του Νεϋμάρ. Παράλληλα, θα προσλάμβανε κοπέλα με τα ίδια ενδιαφέροντα που έχει η αδερφή του Νεϋμάρ, Ραφαέλα.

Η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ έριξε πολύ βάρος στην "ευτυχία" της αδερφής του Νεϋμάρ. Μάλιστα, θα "έπαιρνε πάνω" της την πραγματοποίηση των σπουδών της στην ισπανική πρωτεύουσα. Επίσης, στο σπίτι του Νεϋμάρ θα πήγαινε τακτικά μεταφραστής προκειμένου να μάθει την γλώσσα στον πρώην άσσο της Σάντος αλλά και στην οικογένειά του.





Τέλος, το έγγραφο αναφέρει πως ο Ζιντάν θα ήταν σαν ποδοσφαιρικός πατέρας του Νεϋμάρ στην ομάδα ενώ ξεχωρίζει τους Κασίγιας, Ράμος, Μαρσέλο, Ρονάλντο και Τσάμπι Αλόνσο ως τα ηγετικά στελέχη της Ρεάλ. Από αυτούς θα έπαιρνε όση βοήθεια χρειαζόταν για να προσαρμοστεί.





Το οικονομικό κομμάτι

  • Η Ρεάλ θα είχε πολλά έξοδα. Θα πλήρωνε 60 εκ. (σε δόσεις) στην εταιρεία που εκπροσωπεί τον Νεϋμάρ, την NR Sports.


  • 25.000.000 θα πήγαιναν σαν αποζημίωση στην Μπαρτσελόνα.


  • 20.000.000 στην Σάντος και δύο φιλικά παιχνίδια.


  • Τα χρήματα που ο Νεϋμάρ θα αποκόμιζε θα είχαν ως εξής: αν παρέμενε στην ομάδα 6 χρόνια, κάθε χρόνο θα κέρδιζε 10.000.000 ευρώ ενώ αν έμενε άλλα δύο, τότε εκείνη την περίοδο θα αποκόμιζε 12.000.000.

Εναλλακτική του βραζιλιάνου ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ. Η μεταγραφή του ουαλού αποδείχτηκε φθηνότερη για πάνω από 10 εκ. ευρώ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου