Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ούτε το αριστερό πόδι του Χαλίλοβιτς!

Το next big thing του κροατικού ποδοσφαίρου ακούει στο όνομα Άλεν Χαλίλοβιτς. Και για τον 16χρονο άσσο ενδιαφέρθηκε τσακ-μπαμ η Μάντσεστερ Σίτι,χωρίς όμως αντίκρυσμα. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ''θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της'' και αυτό έδειξε μέσα από τα λόγια του ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας,Ζόραν Μάμιτς.

Πιο συγκεκριμένα,ο ιθύνοντας του κλαμπ δήλωσε: ''Δεν υπάρχει συμφωνία με την Μάντσεστερ Σίτι. Δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα. Αλλά το νούμερο που ακούστηκε στα αγγλικά media(11 εκατομμύρια ευρώ) είναι ένα ποσό για το οποίο δεν θα πουλούσαμε ούτε το αριστερό του πόδι!''

Ο Χαλίλοβιτς χαρακτηρίζεται από πολλούς ως ο ''βαλκάνιος Messi''. Έκανε το ντεμπούτο του με την τωρινή του ομάδα ενάντια στην μισητή αντίπαλο Χάιντουκ Σπλιτ,ματς το οποίο έληξε 3-1 υπέρ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Παράλληλα,έγινε ο νεότερος παίχτης που αγωνίστηκε με την Ντιναμό. Πρόσφατα,μάλιστα,έπαιξε και σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ με τους μπλε απέναντι στην Πόρτο στο Ντραγκάο.

Ο νεαρός μέσος είναι δημιούργημα των ακαδημιών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Καθόλου τυχαίο καθώς από το ίδιο σωματείο ξεπήδησαν και μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως ο Μόντριτς,ο Τσόρλουκα και ο Κράνιτσαρ.

Φημολογείται πως πέρα από τη Μάντσεστερ Σίτι,τον ποδοσφαιριστή παρακολουθούν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Γράφει ο Γιώργος Μπισσάρας.

(paikse-mpala-9.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου